Noutăți și comunicate

Regulamentul SoundART Festival

5 mai 2017
Regulamentul SoundART Festival
Intre 4 si 7 mai 2017, va avea loc Festivalul SoundArt, dedicat sonoritatilor stoner si progressive, in Quantic Club. In line-up-ul festivalului se regasesc: Exivious, Stoned Jesus, Nightstalker, White Walls, Green Yeti, Roadkill Soda, SL Theory, Wooldozer, Groove Therapist, Tragic, September Code, Minraud, Hesperion, Arashai, Avalache Street, C.O.D., Risin Sabotage, Chaplin’s Dream, Fakir Thongs, Unflicted.


Pentru ca accesul la eveniment sa se desfasoare fara probleme, organizatorii roaga publicul participant sa respecte regulile de acces, create pentru a le asigura confortul si o experienta minunata la festival.

Program Acces SoundArt Festival 2017
Joi, 4 mai – 19:00 – acces public
Vineri, 5 mai - 19:00 – acces public
Sambata, 6 mai – 17:00 – acces public
Duminica, 7 mai – 18:00- acces public

La intrare, participantii la SoundArt Festival sunt obligati sa prezinte abonamentul. Fiecare posesor de abonament sau invitatie valida va primi o bratara de acces, pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata festivalului, accesul in zona de concert nefiind permis in absenta acesteia. Pentru accesul in perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum si verificarea corporala sumara. Refuzul dumneavoastra poate duce la oprirea accesului in locatie.

Este interzis accesul in locatie cu:
  • orice tip de arme sau obiecte contondente
  • orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice)din afara locatiei
  • sticle
  • substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase
  • conserve sau alte produse alimentare
  • artificii, bannere sustinute de bete
  • animale
Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Accesul publicului pe scena si in backstage este interzis. Parcarea autovehiculelor se va face in zonele semnalizate, in functie de locul disponibil. NU exista restrictii la aparatele foto si video.

Accesul in perimetrul festivalului se face pe baza abonamentului sau a invitatiei valide si a bratarilor aferente, ce vor fi puse la dispozitie de catre organizatori la punctele de intrare. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a valabilitatii lor. Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea bratarilor primite la intrarea in locatie, aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment. Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal posesor al unui abonament valid.

Vanzarea si cumpararea abonamentelor si a invitatiilor de la persoane neautorizate este strict interzisa. Organizatorul nu isi asuma consecintele in urma acestor acte si isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati.

Programul detaliat al festivalului
Joi, 4 mai:
Workshopuri si expozitii
Mihai Vartejaru | Arta Cartii
Alexandru Hotescu, Marius Petre si Marius Rachiteanu, Lucian Ionescu | Modelare / Urbanimprint
Coticiu Florin Adrian, Roman Ioana Denisa | Handmade Revolution
Gradinariu Stefan | Toybox

Vineri, 5 mai:
19:30 – Fakir Thongs
20:25 – Groove Therapist
21:20 – White Walls
22:30 – Exivious
23:45 – SL Theory
00:45 – Arashai
01:35 – Unflicted

Sambata, 6 mai:
17:50 – C.O.D.
18:45 – Hesperion
19:35 – September Code
20:25 – Roadkill Soda
21:20 – Nightstalker
22:30 – Stoned Jesus
23:45 – Risin Sabotage
00:45 – Minraud
01:35 – Avalanche Street

Duminica, 7 mai:
18:45 – Tragic
19:35 – Chaplin’s Dream
20:25 - Wooldozer
21:20 – Green Yeti

Abonamentele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Top