Noutăți și comunicate

Red Parlament concerteaza la Hard Rock Cafe

1 martie 2017
Red Parlament concerteaza la Hard Rock Cafe
Miercuri, 1 martie 2017, cei cinci băieți talentați și carismatici de la Red Parlament, în frunte cu solistul Doru Isaroiu, vor oferi mărțișoare pe portativ la Hard Rock Cafe.



Trupa va saluta in ziua de 1 martie cu voie bună, chef de dans și hituri pop-rock ce au făcut istorire! Vino să asculți și să cânți “Sex On Fire” (Kings of Leon), You Give Love a Bad Name (Bon Jovi), It’s My Life (Bon Jovi), Kiss (Tom Jones), Faith (George Michael) și multe alte piese care au ocupat primele poziții în topurile ultimelor decenii!

Red Parlament înseamnă rebrenduirea trupei Parlament, care s-a lansat în anii 2000 cu hitul “Vine vara”. A făcut furori cu albumul „Trăiește-ți viața”, de pe care s-au mai remarcat piese că „Valul”, „E frumoasă foc” și „Suflet pierdut”. Trupa activează sub această denumire din 2015, dar cei șase muzicienii concertează împreună încă din 2010. Alături de Doru Isaroiu – voce și Vali Isaroiu - tobe, în Red Parlament îi mai regăsim pe: Cristi Ungur - Clape, backing vocals, Răzvan Marcuci - Bass, backing vocals și Otto Harasz – Chitară.

Pentru seara de 1 martie Red Parlament v-a pregătit un show de zile mari, cu muzică pe toate gusturile, distracție pe săturate și intrare liberă.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top