Noutăți și comunicate

Red Bull Music Academy Bass Camp, Clark, The Haxan Cloak, Laurel Halo, Vlad Caia si Garten in Control Club

15 martie 2014
Red Bull Music Academy Bass Camp, Clark, The Haxan Cloak, Laurel Halo, Vlad Caia si Garten in Control Club
Sambata, 15 martie 2014, sunteti invitati de la ora 20:00 in Club Control la un concert
Red Bull Music Academy Bass Camp, Clark, The Haxan Cloak, Laurel Halo, Vlad Caia si Garten.

Fb event. Intrare: 30 lei
Sala Berlin/ Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Timp de trei zile, Red Bull Music Academy Bass Camp aduce în București vibrația pozitivă a celui mai important workshop muzical contemporan din lume. Nimic nu lipsește ca Bass Camp să fie replica perfectă a Academiei: trei zile de distracție aplicată, sesiuni de studio, conferințe și performance-uri live.

Seria de evenimente culminează cu live performance-uri si experimente sonore inedite, sambata 15 martie, in club Control.




Clark [Phosphor] (Uk)

Veteran Warp - unul dintre cele mai inovatoare label-uri de electronică - Clark este un artist în continuă schimbare care livrează constant albume elegante și rafinate indiferent de stilul abordat.
https://soundcloud.com/throttleclark
http://www.facebook.com/throttleclark
http://www.rbmaradio.com/people/clark



The Haxan Cloak (Uk)

Bobby Krlic, multi-instrumentalistul din spatele proiectului The Haxan Cloak, reușește să facă din albumele lui un tur de forță conceptual, construind universuri misterioase dintr-un amalgam dark-ambient de instrumente cu coarde, sample abandonate în grădinile neexplorate ale muzicii contemporane, drone și ritmuri, în același timp sufocante și de o adâncime amețitoare, care iși mișcă texturile pe un covor de bass în care te poți afunda la nesfârșit.

http://www.youtube.com/watch?v=iZJ-vfCqDik
http://www.facebook.com/pages/The-Haxan-Cloak/157897796801
https://itunes.apple.com/us/album/excavation/id617447893



Laurel Halo (Us)

Artist experimental din Brooklyn, cu un simț al umorului dark și contagios, Laurel Halo creează în muzica ei momente intens contrastante de prezență și abandon, care sunt simultan mișcare și nemișcare.
https://soundcloud.com/laurelhalo
http://www.facebook.com/laurelhalo
http://www.redbullmusicacademy.com/magazine/laurel-halo-feature



Vlad Caia (Ro)

Muzica lui Vlad Caia, participant la Red Bull Music Academy în 2010, impresionează prin modul în care producția impecabilă conferă un aer jucăuș experimentului, făcându-l să evolueze în funcție de groove. Vlad iși urmărește constant drumul început în 2007, rămânând fidel ignorării rigidității și dogmatismului genurilor în favoarea ideii de distracție și de fun.
http://www.facebook.com/pagevladcaia
https://soundcloud.com/vladcaia
http://www.redbullmusicacademy.com/people/vlad-caia



Visuals: Dreamrec
© Ilustratie: Andrei Argaetic



Parteneri media: Radio Guerrilla, SapteSeri, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, Academia Catavencu, Vice, Decat o Revista, Catavencii, Sunete, Tataia, Arte si Meserii, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, Getlokal.ro, hotcity.ro, kudika.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top