Noutăți și comunicate

Recitalul Alina Manole din cadrul Kronstadt Folk Festival a fost anulat

19 august 2010
Ca urmare a comportamentului neadecvat al organizatorilor Festivalului Kronstadt Folk Festival, Alina Manole nu va mai sustine recitalul programat sambata, 21 august 2010, la Brasov.
Miercuri, 18 august 2010, a fost adusa in atentia noastra modificarea conditiilor agreate in urma cu mai bine de o luna pentru sustinerea recitalului Alinei Manole. Intrucat noile conditii nu respecta nici omul si nici artistul Alina Manole, intelegem sa ne declaram in imposibilitatea de a le accepta, cu scuzele adresate tuturor iubitorilor de muzica, publicului brasovean si fanilor care si-au anuntat intentia de a veni la Brasov pentru acest eveniment.

Desi organizatorii de la Brasov au drept slogan "Un festival impotriva prostiei si a lipsei bunului-simt", faptul ca au inteles sa modifice cu trei zile inainte de sustinerea recitalului acordul verbal intre parti (solicitarea contractului a ramas fara raspuns, am sperat ca aceasta chestiune se va rezolva in ziua spectacolului, la Brasov) ne da de inteles ca in Romania, unele chestiuni raman inca sub semnul intrebarii. Promitem publicului brasovean ca vom aduce in aceasta toamna "Luna Patrata" in orasul de la poalele Tampei, in conditii care sa respecte bunul gust al celor care asculta muzica Altfel.

Multumim pe aceasta cale tuturor organizatorilor seriosi de festivaluri si manifestari muzicale la care Alina Manole a fost invitata: consilii judetene, locale, companii private, precum si Jurnalului National, organizator al celui mai important eveniment de gen al anului, "Folk You Florian Pittis - 2010", pentru rigoarea si pentru profesionalismul de care dau dovada.


Sursa : MHO Music


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top