Noutăți și comunicate

Recital de chitara acustica de la Albeniz la Radiohead in Sinner's Club

26 mai 2011
Recital de chitara acustica de la Albeniz la Radiohead in Sinner's Club
Joi, 26 mai 2011 sunteți invitați în Sinner's Club începând cu ora 21:00 la un recital de chitară acustică oferit de Dani Bota (chitară) și Alex Mihalcea (chitară).

Prețul unui bilet este de 10 lei. Pentru studentii la Conservator, intrarea este libera!
Adresa Sinner's Club : Str. Hristo Botev, Nr. 12, București.

Va fi o seara de chitara acustica cu momente variate, in care veti fi incantati cu o muzica ce face o trecere de la cele mai vechi timpuri pana in vremurile moderne, cu momente de solistica, duo, voce si chitara ba chiar si versuri pe muzica... Una dintre surprize va constitui momentul de muzica mediavala.

In prima parte a serii veti asculta compozitii Scarlatti, Antonio Lauro, Tarrega, Astor Piazzolla, Roland Dyens, Villa - Lobos, Mangore, Albeniz, Adrian Le Roy, Jorge Cardoso

In partea a doua vor fi cateva texte "de dor si of" scrise, citite... recitite si usor interpretate de LUCIAN MOLDOVAN.

In partea a treia se va face trecerea la vremurile moderne, cu piese din repertoriul Free, Bill Withers, Sting, Radiohead, etc, piese ce au fost reorchestrate pentru chitara special pentru acest eveniment si care vor fi interpretate vocal de invitatul special al serii: CRISTI BONDOR (ex-Trupa Veche)

Ah, inca o surpriza!

Dorim ca imediat ce acest program ajunge la final, la Sinner's Club scena sa fie deschisa tuturor celor care doresc sa se exprime muzical si o pot face onorabil ; ) Adica mai concret, incepem seria de Open Stage, asa ca toti cei care doriti sa va exprimati si stiti sa cantati la un instrument muzical, aduceti-l cu voi, ca s-ar putea sa va trebuiasca!

Sursa: Sinner's Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top