Noutăți și comunicate

Razvan Ristea si Tarocco Alex la Rockstadt Extreme Fest

11 iunie 2015
Razvan Ristea si Tarocco Alex la Rockstadt Extreme Fest
Razvan Ristea (Luna Amara) si Tarocco Alex (Krepuskul) sunt noile confirmari de la Drumstage din cadrul Rockstadt Extreme Fest.



Demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, Proiectul Drumstage va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum. Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”. Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

https://www.facebook.com/drumStage

https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

http://youtu.be/6oaEJ0cQ22E

http://youtu.be/nQ6eadViP3c

http://youtu.be/UdR_Ihf1m60



Razvan Ristea (Luna Amara)

A inceput sa cante la tobe prin 1990-1991 si pregatirea lui in domeniu este aproape integral autodidacta, singurele ore de tobe pe care le-a luat fiind in primii doi ani de studiu. In 1993 si-a facut prima lui trupa impreuna cu cativa prieteni apropiați. A fost un inceput promitator, dar lucrurile au devenit mai serioase abia în anul 2000, cand a fost la o audiție pentru o trupa locala, Luna Amara. De atunci a lansat 4 albume de studio si unul live, a avut sute de concerte locale, precum si in alte tari europene.

In paralel cu toata activitatea Luna Amara, a simțit nevoia de putina diversitate si astfel a luat parte la un proiect grime/hip-hop, Shadowbox, cu care a lansat 1 album in 2013 si un EP. Actualmente face parte si din trupa The Dream Diggers, cu care canta un mix de downtempo-electronica. De mentionat si participarea in 2 tribute-bands, Redrum, cu care canta majoritar piese Alice In Chains si din zona Seattle, si Covered in Nails, un tribute-band Nine Inch Nails.

Razvan Ristea: “Pot spune ca tobele mi-au facilitat niste experiente minunate, de la posibilitatea de a canta muzica pe care o iubesc, impreuna cu colegii de trupa din Luna Amara si din restul trupelor din care am facut sau fac parte inca, la imparțirea scenei cu trupe precum Alice In Chains, Ozzy Osbourne, Rammstein, Faith No More sau Deftones, la oportunitatea de a cunoaste tobari de exceptie, atat din tara, cat si din alte tari. Un moment unic in aceasta „calatorie” a fost includerea mea in „familia” SONOR, o apreciere care ma onoreaza prin alaturarea numelui meu in artist-rosterul lor.”

https://www.youtube.com/watch?v=ciIvA7BT5cI

https://www.youtube.com/watch?v=5Eou5ZnmFt0



Tarocco Alex ( Krepuskul)

Nascut in Italia si mutat in Romania din iulie 2000, Alex a inceput sa cante prima data la chitara de la varsta de 14 ani, apoi la 24 de ani si-a descoperit pasiunea pentru tobe si dupa muzica avangardista. Mare influenta asupra lui a avut chitaristul de origine germana Hantz Knall si trupa Eminenta Cenusie.

Avand o experienta de peste 300 de concerte alaturi de Krepuskul, trupa cu care a avut peste 10 turnee in toata Europa (din Moscova pana in Londra) impartitind scena cu trupe gen Behemoth, Machine Head, Alice Cooper, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Sepultura, Crematory, Pain, Rotting Christ, Dark Tranquility, Melechesh, Pro Pain, Evergrey si multi alti) In perioada 2010 - 2011 a cantat cu trupa Grimegod cu care a registrat si LP Wrong Roads in versiune promo.

In prezent este endorser Csibisticks, detine si canta pe setul de tobe Tama folosit de Mike Portnoy in Chaos Venue in 20 octombrie 2012 si pe un set Pearl Vision Limited Edition.

https://www.youtube.com/watch?v=FMMnSDC15jU

https://www.youtube.com/watch?v=rMczDcPB-PQ



Cei sase tobosari deja anuntati in line-up:

Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Mușat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion).

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 12-15 August 2015. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25 ron (5.6 Eur).

Facebook event: http://on.fb.me/1DvsG91
https://www.facebook.com/rockstadtextremefest

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top