Noutăți și comunicate

Razvan Alexandru se retrage din Abigail si initiaza un nou proiect

29 aprilie 2015
Razvan Alexandru se retrage din Abigail si initiaza un nou proiect
Potrivit paginii sale de pe Facebook, Razvan Alexandru (membru fondator al trupei Abigail) ne anunta ca se retrage din trupa. 

"Salut, vine un moment in care ceea ce vrei sa anunti te face sa simti ca iti fuge pamantul de sub picioare. 
In sfarsit, am petrecut 21 de ani frumosi si urati, in acelasi timp, in cadrul Abigail, insa e timpul pentru mine sa ma retrag. Toata lumea asociaza formatia cu persoana mea, insa vreau sa va rog sa nu o mai faceti. Conform intelegerii cu (unii dintre) colegii mei, formatia va continua sau cel putin asa sper eu, caz in care ma voi vedea nevoit sa scot eu albumul ala pana la urma. Ce vor decide ei, probabil vom afla impreuna azi sau aiurea.
Motivele plecarii mele nu au legatura cu intamplari externe trupei, dupa cum unii s-ar grabi sa faca afirmatii, ci sunt strict personale. Asta e decizia mea si va rog sa o respectati. Este o decizie pe care eu am luat-o inca din data de 14 februarie si pe care am intentionat sa o anunt in cadrul ultimului concert tinut vineri seara, un concert extraordinar, dealtfel si ma bucur ca s-a intamplat sa fie si ultimul pentru mine sub acest nume. 
Multumesc celor care au avut incredere in mine si partenerilor nostri, le voi intoarce favorurile cum voi putea.
Pana atunci, o sa va anunt ca noul meu proiect va purta numele She Walks In Beauty si va fi doar un proiect de studio facut in liniste."

Sursa https://www.facebook.com/absynthemoon


Evenimente recomandate

Top