Noutăți și comunicate

Rammstein, Bullet For My Valentine, Trivium, Enslaved si Spineshank vin la Rock the City

19 Martie 2013
Rammstein, Bullet For My Valentine, Trivium, Enslaved si Spineshank vin la Rock the City

Rock The City 2013Intre 27 si 28 iulie 2013, la Romexpo Bucuresti,  va avea loc festivalul Rock The City 2013!
Anul acesta headlineri sunt cei de la Rammstein, urmati de Bullet For My Valentine, Trivium, Enslaved si Spineshank.


Biletele pot fi cumparate prin reteaua Eventim. Pe site-ul Eventim (19 martie 2013, ora 01:00), un abonament pe 2 zile are pretul de:
- 479, 25 Lei - VIP
- 213, 00 Lei - Golden Circle
- 159, 75 Lei - Silver Circle
- 143, 78 Lei - Normal Circle


Rock The City 2013 va avea loc la Romexpo, evenimentul fiind prezentat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Toate cele trei trupe vor canta in cea de-a doua seara a festivalului, alaturi de capetele de afis ale festivalului, trupele Bullet For My Valentine si Rammstein.

Trivium, formatie originara din Florida, SUA, este apreciata in mod special pentru faptul ca reuseste sa imprime melodicitate unor riff-uri de heavy metal puternic, lucru pe care nu multe formatii metal din zilele noastre mai reusesc sa il faca. In plus, fanii apreciaza prestatiile live electrizante si mai ales diferite de ale altor formatii de gen.

Trivium "" Watch The World Burn:
http://youtu.be/HB_Ertr-PuQ

Trupa a fost infiintata in anul 2000 in orasul Orlando, iar dupa numai sase ani de activitate, a fost invitata sa cante pe aceeasi scena cu Metallica si Korn. Grație prestației live de exceptie, prestigioasa revista Metal Hammer a acordat trupei titlul de Best Live Band la Metal Hammer Golden God Awards 2006.

Trivium are cinci albume la activ si lucreaza intens la cel de-al saselea. Noul material urmeaza sa apara in vara acestui an, chiar inainte de festivalul Rock The City.

Enslaved "" Thoughts Like Hammers:
http://youtu.be/Vmyth2ybwHQ

O alta formatie care ii va incanta pe rockeri la festivalul bucurestean este Enslaved, o trupa de progressive black metal din Norvegia. Formata in 1991, trupa are 12 albume la activ, cel mai recent dintre acestea fiind lansat chiar anul trecut.

Spineshank "" Nothing Left For Me:
http://youtu.be/acem8pFBM8M

Nu in ultimul rand, la Rock The City 2013 vine Spineshank, o trupa americana de nu metal, care a vandut peste o jumatate de milion de albume si a fost nominalizata la Premiile Grammy.

Biletele pentru Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim "" magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro.

Festivalul Rock The City a adus de-a lungul celor cinci editii care s-au desfasurat la Bucuresti cele mai mari nume ale rock-ului mondial, ca Limp Bizkit, Queensryche, Metallica, Rammstein, Slayer, Megadeth, Whitesnake, Judas Priest, Guns N' Roses sau Evanescence.
Rammstein, Bullet For My Valentine, Trivium, Enslaved si Spineshank vin la Rock the City Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.