Noutăți și comunicate

Raizing Hell pregatesc lansarea celui de-al doilea material discografic intitulat 'Monster Prefer Blondes'

10 februarie 2016
Raizing Hell pregatesc lansarea celui de-al doilea material discografic intitulat 'Monster Prefer Blondes'
Trupa Raizing Hell (horror-punk) a revenit in tara, dupa cele doua concerte sustinute in Italia, pe 6 si 7 decembrie alaturi de formatiile RoadKill Dogs si Digos Goat. Publicul italian s-a incalzit pe ritmurile rapide de hardcore punk al "batranilor" de la Digos Goat, trupa fiind foarte apreciata de italieni inca de prin 1983!

Show-ul celor de la Roadkill Dogs, datorita front-men-ului Stefano, era unul salbatic si plin de energie, antrenand publicul spre miezul noptii

S-a baut mult whiskey si bere in cinstea lui Lemmy, iar Liv s-a urcat alaturi de Stefano si au cantat impreuna un duet in memoria lui

Cei de la Raizing Hell au fost primiti cu mare caldura de catre publicul italian, acestia nesfiindu-se de a dansa si bucura de reprezentatia acestora. Piesele cantate in majoritate de pe noul disc, au fost apreciate de public intr-un mod pozitiv.



Intorsi acasa, Raizing Hell lucreaza la pregatirea lansarii celui de-al doilea material discografic intitulat "Monster Prefer Blondes", de pe care un mic teaser puteti asculta aici.


Evenimente recomandate

Top