Noutăți și comunicate

ROCKSTADT EXTREME FEST 2016 - bilete, program si regulament

8 august 2016
ROCKSTADT EXTREME FEST 2016 - bilete, program si regulament
Mai sunt doar 3 zile pana la Rockstadt Extreme Fest 2016!
De astazi, 8 august 2016, pana pe 14 august 2016, inclusiv, abonamentele se vor gasi la festival, loc amenajat.

Bucuresti, 8 august 2016 – Intram in linie dreapta! Editia cu numarul IV a ROCKSTADT EXTREME FEST 2016 va avea loc in perioada 11-14 august 2016, pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.
Pretul abonamentelor pana pe data de 14 august 2016, inclusiv, este de 250 lei. Aceastea se pot gasi, incepand de azi, pana duminica, la festival, loc amenajat special pentru cei care doresc sa-si cumpere abonament.

Iar pentru posesorii de abonamente VIP, programul updatat il puteti gasi mai jos. Pentru trupele notate cu TBA, a ramas de confirmat ora desfasurarii sesiunii meet and greet, in acest sens va rugam ca pe perioada festivalului sa verificati pagina de Facebook cat si zona Info Point pentru orele exacte ale acestor sesiuni.
VINERI:
13:00 - SOULFLY
14:30 - CARACH ANGREN
16:00 - NEGURA BUNGET
17:50 - BUCOVINA
20:30 - MY DYING BRIDE
22:00 - HOCICO

SAMBATA:

17:50 - MORGOTH
19:10 - TANKARD
INFECTED RAIN (TBA)
BORKNAGAR (TBA)
MAYHEM (TBA)

DUMINICA:
16:20 - CATTLE DECAPITATION
17:50 - DESTRUCTION
19:10 - INSOMNIUM
20:30 - SOILWORK
22:00 - PARKWAY DRIVE
EXCREMENTORY GRINDFUCKERS (TBA)



Regulament Festival

ACCES
Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane, avand dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest 2016. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.
Persoanele vor primi la punctul de acces bratari conform tipului de bilet sau abonament achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate. Pierderea sau distrugerea nu este rambursata, posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.
Pentru evitarea oricaror neplaceri va recomandam sa achizitionati biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizati. Biletele si abonamentele contin elemente de siguranta si vor fi controlate la intrarea in perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor, abonamentelor si bratarilor constituie infractiune. Impotriva persoanelor care vor comite infractiunea de fals, uz de fals, inselaciune sau alte fapte ori alte cauze in acest scop, organizatorii vor depune plangere penala.
• Copiii cu varsta de pana in 6 ani au acces gratuit, iar copiii ce au implinit varsta de 7 ani trebuie sa detina un bilet sau abonament valid de acces in zona de festival si camping.
• Copiii care nu au implinit varsta de 7 ani, au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte.
• Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult.
Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar.

ESTE INTERZIS:
• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe;
• accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;
• comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor;
• consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;
• accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival;
• accesul animalelor oriunde in perimetru sau camping;
La accesul in perimetrul festivalui NU se va permite intrarea cu bautura si alimente de orice fel, chiar daca este achizitionata din incinta zonei de festival.

VIDEO / FOTO
Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.
Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizatori, producatori sau utilizatori.
Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor. Fotografierea este permisa (exceptie facand acele concerte ale caror reprezentanti artistici sau respectiv organizatorul, nu isi dau acordul).
Filmarea și fotografierea concertelor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa al Rockstadt Extreme Fest.
Incalcarea acestor reguli poate expune institutiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate.

COMPORTAMENTUL IN ZONA DE FESTIVAL
Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc, evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

SANCTIUNI
Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea persoanei in cauza din zona de festival si interzicerea accesului in zona de festival, fara rambursarea biletului sau abonamentului.
Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse.
Persoanele care incalca acest regulament, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunta institutiile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

INFORMATII
Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator, raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.
Organizatorul avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.
Organizatorul si cadrele medicale vor demara imediat spitalizarea sau ingrijirea medicala oricaror persoane care au nevoie sau solicita ingrijire, atat timp cat se afla in perimetrul festivalului sau in campingul special destinat festivalului.
Evenimentul va avea loc indiferent de condițiile meteorologice, in limite normale pentru public si artisti!
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica programul, daca va fi necesar acest lucru si avand un motiv intemeiat pentru decizie.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta!


Evenimente recomandate

Top