Noutăți și comunicate

Purple Caravan lanseaza videoclipul si piesa Sky in My Bag

6 iulie 2018
Purple Caravan lanseaza videoclipul si piesa Sky in My Bag
Trupa Purple Caravan, cea mai noua speranta in materie de stoner rock de pe meleagurile oltenesti, tocmai a lansat cel mai nou material de studio, in forma unui lyric video, si anume piesa Sky in My Bag.
In cuvintele baietilor, piesa abordeaza tema transformarii unui individ, transformare generata de solitudine, si a ascensiunii lui spre o stare de existenta abstracta.
Puteti urmari clipul aici (disponibil de la ora 13:00): https://youtu.be/Rlj07Mar1is


Infiintata in anul 2017, pe 27 septembrie, Purple Caravan este o formatie de stoner hard rock, cu influente vizibile de heavy metal si psychedelic rock. Desi este o trupa inca tanara, Purple Caravan, o trupa pioniera a genului abordat pentru orasul Craiova, pana in momentul de fata au impartit scena cu Overpain, Krepuskul, Crimena, The Demon's Claws si The Noise Figures. Sunetul trupei este inspirat din trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods, sau Kyuss. Atat liniile vocale puternice, cu influente din muzica rock a anilor 70 si grunge, cat si riffurile grele si melodioase fac formatia sa iasa in evidenta, iar interesul crescut al publicului atesta acest lucru.

Mai multe despre Purple Caravan aici:
www.facebook.com/PurpleCaravan/
https://www.youtube.com/channel/UCR45pWmGqjuDThfpEnYseCA?view_as=subscriber
https://purplecaravan.bandcamp.com/releases


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top