Noutăți și comunicate

Promotie pentru MIRCEA VINTILA si BRAMBURA doar maine seara in Hard Rock Cafe

4 octombrie 2012
Promotie pentru MIRCEA VINTILA si BRAMBURA doar maine seara in Hard Rock Cafe
Cei care se vor afla maine seara in Hard Rock Cafe pentru concertul Nicu Alifantis & Zan vor avea posibilitatea sa achizitioneze bilete cu 20% reducere, pentru un alt eveniment folk de top: recitalul MIRCEA VINTILA si BRAMBURA programat pentru duminca 25 noiembrie, in aceeasi locatie.

 

Preturile promotionale vor fi urmatoarele:

 

Categoria VIP - 100 RON (meet & greet*, afis  & CD  cu autograf).

 

Categoria I -  60 RON -  loc la mese in fata scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

 

Categoria II - 40 RON - loc la mese in sala (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

 

*Pentru poze in cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propiul aparat foto.

 

Supranumit Lordul John al folkului romanesc, MIRCEA VINTILA cucereste prin umorul molisitor, stilul satiric, veleitatile de actor si timbrul vocal ce este emblema a nenumarate hituri: "Miruna", "Strada Popa Nan", "Hanul lui Manuc", "Adio, deci pe curand, " sau "Peste rabdari" sunt doar cateva dintre ele. Acestea, dar si multe altele vor face parte din recitalul pe care MIRCEA VINTILA si BRAMBURA il vor sustine in Hard Rock Cafe, pe 25 noiembrie, incepand cu ora 21.00. 







MIRCEA VINTILA este un muzician ce nu mai are nevoie de nicio prezentare: fermecator, si spiritual, artistul isi poarta publicul intr-o lume plina de culoare, in care tablourile din Bucurestiului interbelic alterneaza cu cele din involburata perioada hippie sau cu cele pe deplin ancorate in realitatea cotidiana. MIRCEA VINTILA concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniement ce ii este alaturi de aproape 10 ani.

 

 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro si http://www.myticket.ro.

 

 

 

 







Evenimente recomandate

Top