Noutăți și comunicate

Promotia pentru concertul SEMNAL M continua

7 Martie 2013
Promotia pentru concertul SEMNAL M continua

Promotia pentru concertul SEMNAL M din Hard Rock Cafe continua: pentru intalnirea cu legenda rockului transilvan, se pot cumpăra bilete la preturi speciale:
- VIP - 80 lei "" poster, intalnire & poza* cu artistul 
- Categoria I - 50 lei  "" loc in fata scenei 
- Categoria II - 30 lei  "" loc in sala 

Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.blt.ro,  http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, directla Hard RockCafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 

SEMNAL M ajunge, in premiera, pe scena din Hard Rock Cafe, pe 15 martie 2013. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generatii intregi, precum "La fereastra ta, " "Spune-mi cine esti, "  "O roata de foc" sau "Povesti la gura sobei."

La inceputul anilor "80 SEMNAL M a adus in muzica autohtona un suflu proaspat, un sound deosebit si o atitudine electrizanta. Aceste elemente au definit identitatea formatiei, iar SEMNAL M a patruns in circuitul numelor simbol, care atrageau in salile de spectacole mii de oamenii si faceau ca aerul sa vibreze la fiecare concert.

Chiar in perioada de inceput trupa si-a inscris in portofoliu o performanta notabila: piesa "Moara" a ajuns pana pe locul4 intopul BBC pentru Europa de Est, fapt ce a fost semnalat si de catre Radio Europa Libera.

Promotia pentru concertul SEMNAL M continua Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.