Noutăți și comunicate

Proiectie U2 - “From the Sky Down” in Club Control

22 aprilie 2013
Proiectie U2 - “From the Sky Down” in Club Control
Luni, 22 aprilie 2013, Club Control gazduieste de la ora 20:30 proiectia documentarului trupei U2 "From the Sky Down" - povestea albumului Achtung Baby, prim episod din seria marturiilor video care ne apropie de artistii care ne inspira, fie ca suntem muzicieni sau fani ai muzicii lor.

Filmul realizeaza unul dintre cele mai profunde close-up-uri in procesul de creatie al muzicii rock fiind regizat de Davis Guggenheim, din portofoliul caruia amintim si failmoasele documentare "It Might Get Loud", "Waiting for Superman" si "An Inconvenient Truth", cu ultimul castigand si doua premii Oscar.


Intrare libera.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol

Fb event
Eveniment realizat de Indiegen Events cu sprijinul Universal Music Romania.

Colectionarii si fanii trupei, pot gasi DVD-ul "From the Sky Down" in magazinul GetMusic.ro: http://goo.gl/IB88x



ACHTUNG BABY
Proces de creatie, obstacole si tensiuni in trupa, toate fac parte din peisajul in care a aparut un album care cantareste greu in evolutia irlandezilor si in istoria muzicala. 'Something happened on Achtung Baby that was the pivot point...' Documentarul a fost regizat de Davis Guggenheim cu ocazia reintoarcerii trupei U2 in studiourile Hansa din Berlin la 20 de ani de la inregistrarea albumului Achtung Baby.


Achtung Baby este al saptelea album de studio al trupei U2. A fost produs de Daniel Lanois si Brian Eno si lansat la Island Records pe 18 noiembrie 1991. Este albumul care anunta o schimbare de directie in soundul U2, imbogatit cu influente din rock alternativ, industrial, dance electronica. Achtung Baby este mai intunecat decat precedentul Rattle and Hum, mai introspectiv, da tonul procesului de reinventare la care s-a supus trupa in anii '90.


Parteneri media: Radio Guerrilla, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, VICE, Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,   IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro,  woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro,   121.ro, shoppingreport.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro,  modista.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top