Noutăți și comunicate

Programul final November to Dismember Metal Fest 2014

6 august 2014
Programul final November to Dismember Metal Fest 2014
Mai sunt exact 115 zile pana cand editia din 2014 a festivalului November to Dismember isi va deschide portile, asa ca cei doi organizatori ai celui mai dedicat eveniment metal indoor din Bucuresti, au decis ca este cazul sa prezinte publicului afisul final al festivalului, lista finala a trupelor care vor concerta anul acesta, respectiv locatia si toate detaliile legate de biletele pentru NDMF 2014.

November to Dismember Metal Fest prezinta in 2014 trei zile de metal extrem si divers, un total de treizeci si trei de trupe din saisprezece tari, sapte trupe headliner, din care patru in premiera in Romania, intr-o locatie de peste 2000 de metri patrati, aceeasi ca si in anul precedent, FUSION ARENA (str. Traian Popovici nr. 79-91, situata in centrul Bucurestiului, in proximitatea Pietei Alba Iulia).

Ultimul headliner anuntat in cadrul NDMF constituie de asemenea o premiera pentru piata concertelor din Romania, trupa germana PYOGENESIS nu numai ca va concerta pentru prima data la Bucuresti, dar acest concert constituie si revenirea pe scena a acestei trupe versatile, atat de influente in prima jumatate a anilor '90, dupa aproape opt ani in care existenta ei a fost una incerta. La exact douazeci de ani de la aparitia EPului "Waves of Erotasia" si al excelentului album "Sweet X-Rated Nothings", ambele lansate in 1994 sub egida Nuclear Blast, Pyogenesis revine pe scena in cadrul unui recital exclusiv, cu ajutorul organizatorilor November to Dismember Metal Fest. Liderul trupei, Flo v. Schwarz, promite de altfel un recital special, orientat in principal catre aceste doua materiale clasice, dar care va include si toate hiturile trupei din acea perioada.

"Pyogenesis este una dintre acele trupe speciale ale anilor '90, uitata de unii, ascultata intens de altii, dar extrem de influenta pentru acea generatie nouazecista in care ma pot include si eu, acei ultimi ani de dinainte de aparitia internetului, cand ascultam Sweet X-Rated Nothings si Twinaleblood pe casete bootleg. In consecinta, este foarte important pentru noi, ca organizatori sa stim ca dorinta noastra de a readuce trupa pe scena dupa atata timp a contat si ca ne putem aduce astfel aportul la aceasta revenire pentru Pyogenesis. Mai mult de atat, consider ca November to Dismember Metal Fest este un spatiu pentru cat mai multe genuri muzicale, asa ca voi incerca tot timpul sa aduc trupe pe care oamenii care viziteaza festivalul vor sa le vada si sunt sigur ca Pyogenesis este una dintre ele" (Mihai "Coro" Caraveteanu - Axa Valaha Productions)
https://www.youtube.com/watch?v=FR_urjwPNIU 

De asemenea, afisul festivalului a fost completat de aparitia a doua trupe finlandeze, COPROLITH (death metal furios si in viteza), respectiv ANTAGONIST ZERO (funeral doom metal), plus goticii slovaci de la DOOMAS si singurii grinderi nucleari ai Transilvaniei, SPIRITUAL RAVISHMENT. Trupa chiliana UNDERCROFT a fost nevoita sa isi anuleze aparitia la NDMF 2014, pentru ca liderul trupei, Alvaro Lillo, va fi in aceeasi perioada in turneu in America de Sud cu cealalta trupa in care activeaza, blackerii suedezi de la Watain. Undercroft devine astfel prima trupa confirmata pentru NDMF 2015.

Primele 100 de abonamente speciale, valabile pentru toate cele trei seri ale festivalului, au fost deja epuizate, din acest moment cei interesati isi pot achizitiona abonamente pentru toate cele trei zile la pretul de 199 lei, respectiv bilete valabile o singura zi, la pretul de 89 de lei. Preturile biletelor si ale abonamentelor raman valabile pana in data de 25 noiembrie 2014, dupa aceasta data atat biletele, cat si abonamentele se vor gasi exclusiv la intrarea in locatie, la pretul de 229 lei pentru un abonament, respectiv 99 lei pentru un bilet valabil o singura zi a festivalului.

Biletele sunt disponibile on-line prin intermediul retelelor http://www.iabilet.ro si http://www.myticket.ro, in timp ce biletele fizice se pot achizition din magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, de asemenea din reteaua magazinelor Diverta, magazinelor UMAN, agentiilor Perfect Tour si a magazinelor Senia din toata tara. De asemenea, Axa Valaha Productions livreaza bilete si abonamente oriunde in Bucuresti si prin posta, in sistem ramburs, oriunde in Romania.

November to Dismember Metal Fest este o productie independenta, sub egida Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top