Noutăți și comunicate

Programul evenimentului Maximum Rock Festival 2015

7 iulie 2015
Programul evenimentului Maximum Rock Festival 2015
Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii, in 2 locatii diferite - Club Colectiv si Arenele Romane.

Festivalul are loc intre 15 octombrie 2015 si 18 octombrie 2015 si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Pana acum, avem urmatoarele confirmari: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Septicflesh, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Hatemode si Crimena, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels si Tiarra. In curand vom anunta noi nume.

Mai jos, gasiti programul partial al evenimentului:

15 Octombrie 2015 / Club Colectiv
T.B.A.
T.B.A.
T.B.A.
Gothic (Romania)
Nightrage (Suedia)
Zonaria (Suedia)

16 Octombrie 2015 / Arenele Romane
T.B.A.
The Silent Wedding (Grecia)
Enemy of Reality (Grecia)
Dimlight (Grecia)
Sirenia (Norvegia)
Epica (Olanda)

17 Octombrie 2015 / Arenele Romane
Archer
Harlott (Australia)
Kistvaen (Romania)
Skalmold (Islanda)
SepticFlesh (Grecia)
Annihilator (Sua)

18 Octombrie 2015 / Club Colectiv
T.B.A.
Crimena (Romania)
T.B.A.
Hatemode (Romania)
Sorrowful Angels (Grecia)
Tiarra (Romania)

Deoarece consideram ca pentru ca un eveniment sa iasa bine este nevoie si de aportul publicului, dorim sa aflam feedback-ul d-voastra! Pentru a imbunatati festivalul si a fi la curent cu nevoile consumatorilor de evenimente, va punem la dispozitie adresa festival@maximumrock.ro, unde asteptam sugestii, reclamatii si pareri din partea participantilor la editiile trecute ale spectacolului.

Deoarece dorim sa-i rasplatim pe cei care isi procura bilete in avans la spectacol, am organizat un concurs dedicat celor care isi achizitioneaza acum abonamente la Maximum Rock Festival 2015, dar si celor care si-au procurat pana in acest moment abonamentele. Aveti, astfel, sansa sa intrati in posesia unuia dintre cele 10 abonamente duble puse la dispozitie pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival.

Concurentii sunt rugati sa ne trimita un mail la concurs[at]maximumrock.ro in care sa specifice: la subiect, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016, iar in corpul mailului NUMELE complet si CODUL DE BARE al biletului. Cei care si-au procurat abonamentele prin Pay Pal sunt inscrisi automat in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati la o data anuntata ulterior.

Prima formatie ce va lua parte la Maximum Rock Festival 2016, pentru care organizatorii au deja planuri mari, va fi anuntata in cadrul editiei de anul acesta a show-ului si reprezinta o surpriza foarte placuta pentru publicul romanesc.

In zilele care urmeaza, vom confirma noi formatii internationale, asa ca fiti cu ochii pe noi.

Nu uitati, cei care doresc sa se intalneasca in cadrul meet-and-greet-urilor cu toate formatiile din festival, isi mai pot procura bilete VIP la eveniment. Un bilet este valabil pentru toate zilele de festival.

Biletele pot fi achizitionate si in format fizic din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro).

89 lei / 20 euro primele 200 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
99 lei / 22, 5 euro urmatoarele 250 de bilete
110 lei / 25 euro urmatoarele 500 de bilete
125 lei / 28, 5 euro restul biletelor
135 lei / 30, 5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56, 5 euro bilete VIP - 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.








Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top