Noutăți și comunicate

Programul evenimentului Ad Hoc din Club Colectiv

26 mai 2015
Programul evenimentului Ad Hoc din Club Colectiv
In data de 28 mai 2015, in Club Colectiv, formatia AD HOC sarbatoreste 6 ani de activitate printr-un concert aniversar special, in cadrul caruia vor avea alaturi foarte multi muzicieni de renume de pe scena locala de rock si nu numai.

Formațiile Partizan (acustic set special) și The Kryptonite Sparks, alaturi de Intrinsec, vor încinge atmosfera înainte ca Ad Hoc să urce pe scenă iar Flavius Hosu (Phoenix), Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Albert (Niște Băieți), Costin Adam (Phoenix), Oana Maria & Ștefan (Poetrip), Artanu și Răzvan (Partizan), Doru Cincă (Zob, White Mahala), Peter Moynahan (Blackbeers), Dima Bodarev (Popa Sapka), Bogdan (El Negro), Alex, Anda și Iuliana(Tiarra) și Roxana & Daath Yug vor oferi prestații unice alături de trupă, în calitate de invitați speciali! De after-party se va ocupa Stefan (Kulturhaus Bucuresti, One FM si Magic FM).

Mai jos, va prezentam programul evenimentului:

Accesul se va face incepand cu ora 19:30. Prima formatie care va urca pe scena, la ora 20:30, este The Kryptonite Sparks, urmata de Partizan, Flavius Hosu si Ad Hoc.

Pretul biletului este de 20 de lei. Primii participanti (majori) la eveniment, vor primi un shot gratuit de palinca din partea sarbatoritilor.

Ad Hoc este o trupa profund originala, singura exponenta a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din Romania! Grupul a pornit in 2009 in Oradea ca un proiect in doi, dupa care si-a extins componenta pentru a include mai multi muzicieni.

Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat "Dezmat, licori si muzici medievale", primit foarte bine atat de fani, cat si de critica de specialitate. De curand, formatia a lansat videoclipul piesei "Fata din Gradina Zmeilor", productie ce poate fi urmarita mai jos.

FATA DIN GRADINA ZMEILOR

Pastrand mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevarate spectacole: cu piei, blanuri si tatuaje croite pe masura atitudinii lor, cu povesti, legende si fum potrivit misticismului lor si cu atata energie si scandal incat sa te cucereasca si sa te duca intr-o lume de basm si legenda din primul pana in ultimul moment pe care il petreci alaturi de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetica, ba mai mult, promite sa puna in scena un spectacol fara precedent, mai ales ca trupa implineste frumoasa varsta de 6 ani.

Ad Hoc inseamna:

Sergiu "Corbu" Boldor - vioara, mandolina, voce
Dan "Ursu" Olar - tapan, vorbe
Igor Antoniuc "Făt-Frumos" - chitara, voce
Andrei Nagy "Vampiru" - violoncel
Corina Gheorghe - vioara







Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top