Noutăți și comunicate

Programul concursului 'Maximum Rock - Suport pentru Underground'

13 mai 2014
Programul concursului 'Maximum Rock - Suport pentru Underground'
Maximum Rock - Suport pentru Underground, sprijinit de Guitar Shop, unul dintre cele mai indragite concursuri dedicate scenei rock underground din Romania, va avea finala pe data de 18 mai 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti, de pe strada Tabacarilor nr. 7.



In cadrul show-ului, formatiile finaliste - Band for Rent - Cluj Napoca, OpenMind - Bucuresti, Onenightstand - Sibiu, Neutron - Bucuresti, Anemic Disco - Brasov, Times Of Need - Cluj Napoca si I'm The Trip - Sibiu - vor sustine cate un recital de 30 minute.

Intrarea la eveniment este libera si este important ca fanii rockului authoton sa ia parte la concerte, deoarece ii asteapta foarte multe surprize!



Formatia Steelborn, castigatoare in cadrul editiei precedente a concursului, va sustine un recital special.

Important! berea, in ziua evenimentului, va avea un pret special de 6 lei!



Primele 100 de persoane care vin la Club Colectiv, incepand cu ora 17:30, vor primi un Cd gratuit cu "Maximum Rock - Suport pentru Underground". Mai mult, toti cei care vin la show au ocazia sa castige Cd-uri originale cu formatii ca Dimmu Borgir, In Flames, Pain of Salvation, 30 Seconds To Mars, Metallica s.a.m.d. Vor fi concursuri inclusiv pentru invitatii la concerte ca Arch Enemy, Maximum Rock Festival, Metalhead Meeting si altele.

Votul publicului conteaza in proportie de 50% in alegerea castigatoarelor la concurs iar pentru a evita ca o persoana sa voteze de mai multe ori, cei care doresc sa isi exprime parerea - si ajung pana cand prima formatie urca pe scena - primesc, contra sumei de 6 lei, un talon de vot si un bon cu care isi pot ridica de la bar o bautura in valoare de 6 lei.

Atentie! Talonul trebuie procurat doar de cei care isi doresc sa voteze!

La concurs va exista si un juriu format din specialisti.

"Maximum Rock - Suport pentru Underground" este ocazia perfecta pentru ca iubitorii rockului romanesc sa incurajeze scena si sa sprijine formatiile tinere. Scena are nevoie de ajutorul ascultatorilor de muzica buna pentru a se imbogati si pentru a oferi noi valori.

Iata programul evenimentului:
- 17:30 - Open Doors
- 18:00 - Prima formatie/ fiecare trupa va sustine un recital de 30 de minute

Trupele vor urca pe scena intr-o ordine aleatorie. Dupa finalul recitalurilor, va avea loc evaluarea juriului si votul publicului. Ulterior, se vor anunta trupele castigatoare.

Nu uitati sa dati attend pe Facebook Aici.

Like la pagina concursului.

Vizitati pagina de Facebook Guitar Shop pentru a alege trupa care castiga premiul special de popularitate.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top