Noutăți și comunicate

Programul concertului Taine din Club Colectiv

8 mai 2014
Programul concertului Taine din Club Colectiv
Vineri, 9 mai 2014, de la ora 20:00, sunteti asteptati in Club Colectiv din Bucuresti (Str Tabacarilor 7) pentru un concert ce marcheaza cea de-a 20-a aniversare a formatiei TAINE. In deschidere vor canta cei de la Subliminal Damage (Iasi) si cei de la Sincarnate (Bucuresti).

Prima surpriza pentru fani va avea loc la concertul de pe 9 mai 2014, din Club Colectiv, Bucuresti (strada Tabacarilor 7) ocazie cu care se lanseaza si discul "Resurrection" in format fizic.

Fanii care prezinta un bilet la concertul Arch Enemy de la Bucuresti, de pe data de 23 mai 2014, din Turbohalle, vor avea parte de foarte multe surprize, asa ca nu va uitati biletele acasa!

La eveniment, fanii isi vor putea procura digipack-ul la pretul de 25 de lei. Intrarea la show va fi libera.

Iata ce au declarat membrii trupei Taine despre ultimele evenimente:

"Suntem incantati sa le prezentam fanilor nostri materialul 'Resurrection' si in format fizic. Suntem siguri ca acestia se vor bucura de digipack-ul pe care l-am pregatit. Cu acest prilej, invitam toti metalistii la concertul Taine de pe data de 9 mai 2014 din Club Colectiv, Bucuresti. Vom oferi un spectacol exceptional, marca Taine si promitem ca acesta nu va fi uitat prea curand".

Reamintim ca bonus-track-ul "The Genius Way" de pe discul "Resurrection", a fost foarte apreciat international, fiind postat pe pagina oficiala de Facebook a trupei Death si castigand, in doar o zi, peste 4000 de vizualizari pe Youtube. Cantecul onoreaza geniul muzicianului Chuck Schuldiner, plecat de timpuriu dintre noi.

Formatia care va deschide show-ul Taine este Subliminal Damage (Iasi), iar invitata speciala la show este trupa Sincarnate (Bucuresti), ai carei membri au tinut sa spuna cateva cuvinte despre ocazia de a canta alaturi de Taine.

"Salutare tuturor fanilor de metal!

Suntem trupa Sincarnate, din Bucuresti, si ne bucuram sa avem oportunitatea de a va invita in data de 9 mai 2014, la un concert special, ce se va desfasura in clubul bucurestean Colectiv.
Concertul este dedicat lansarii noului album Taine, "Ressurection", in format fizic - ocazie cu care dorim sa le multumim acestora pentru invitatie si sa le uram o cariera cat mai indelungata pe scena de metal.

Ne incanta faptul ca vom urca pe scena alaturi de una din cele mai vechi, titrate si tehnice trupe de la noi, iar din aceste motive si playlistul nostru va fi unul special.

Va asteptam la concert in numar cat mai mare!"

Asadar, ascultati de invitatia formatiilor si veniti pe 9 mai 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti (strada Tabacarilor nr.7).

FB Event


Evenimente recomandate

Top