Noutăți și comunicate

Programul concertului Eufobia din Quantic Pub 2

8 aprilie 2016
Programul concertului Eufobia din Quantic Pub 2
Astazi, 8 aprilie 2016, sunteti asteptati de la ora 20:00 in Quantic Pub2 la o seara de metal extrem cu EUFOBIA, BERSERKERS si SADDAYAH. Pretul unui bilet este de 15 Ron si poate fi achizitionat de la intrare.

Programul serii:

19:30 - Acces Public

20:30 - Saddayah

21:30 - Berserkers

22:30 - Eufobia

Eufobia | Death Metal (BG) -

https://www.youtube.com/watch?v=1XMNXJmv7Q0

Berserkers | Thrash Metal (RO) -

https://www.youtube.com/watch?v=KU8YH-h_qO0

Saddayah | Blackend Death Metal (RO) -

https://www.youtube.com/watch?v=WcKwdjPnslU

Eufobia este una dintre cele mai longevive si valoroase trupe din aria de metal extrem a Bulgariei. Numele trupei a fost ales din greaca veche si se traduce ca “frica de bine”. Trupa nu si-a schimbat niciodata componenta de la infiintare. Eufobia a capatat o experienta masiva cand vine vorba de show-uri live, cantand in multiple turnee prin Europa. De-a lungul anilor, trupa a cantat alaturi de DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY, VADER, IMMOLATION, ONSLAUGHT, GORGOROTH, MALEVOLENT CREATION, SINISTER, KEEP OF KALESSIN, E-FORCE, AGATHOCLES, BROKEN HOPE, NEGURA BUNGET, SUICIDAL ANGELS pe langa o multime de trupe excelente din underground.

Una dintre cele mai active trupe ale noului val de thrash metal din Romania, Berserkers au castigat teren foarte rapid in acesti ani. Trupa si-a lansat acum un an de zile primul album, intitulat “World War III” si sunt pregatiti pentru o noua intalnire cu fanii pe 8 aprilie.

Saddayah reprezinta o noua aparitie pe aria extrema a undergroundului. Activi pe scena de la finalul lui 2014, trupetii au ales sa imbine death metalul cu influente de black metal. Saddayah va lansa in curand primul album: “Apopheny of Life”.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top