Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces pentru Maximum Rock Festival 2017

5 octombrie 2017
Program si reguli de acces pentru Maximum Rock Festival 2017
Pe 13 și 14 octombrie 2017, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui o nouă ediție a festivalului Maximum Rock Festival 2017!
Facebook event
.

Ediția aceasta avem ocazia să ne întâlnim atât cu trupe care au mai trecut prin țara noastră și se bucură de aprecierea publicului român, dar și formații pe care participanții le vor vedea în premieră la festival: Haggard (DE), Sodom (DE), Polar (UK), Moonsorrow (FI), For The Wicked (RO), Shade Empire(FI), Anvision (PL), Nightmare (FR), Stage of Reality (IT), Hypersonic (IT), Anuryzm (LB), Vlad in Tears (DE), Exist Immortal (UK) și Special Providence (HU).

BILETE:

Prețul abonamentelor este de 135 lei, în timp ce biletul de o zi (la alegere) este de 90 lei, acestea putând fi achiziționate fie online pe http://www.ambilet.ro, fie în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9) sau rețeaua Eventim – magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour.

Prețul biletelor de o zi în pe perioada festivalului, disponibile la intrare: 115 lei
Prețul abonamentelor în perioada festivalului, disponibile la intrare: 160 lei

BILETE VIP:

Biletele VIP (brățară și VIP pass pentru meet & greet, o sticlă de vin* ediție specială Maximum Rock Festival 2017, oferită de partenerul Domeniile Sâmburești + afișul festivalului + revista Maximum Rock (print) + 25 % discount la tricoul festivalului disponibil la standul de merch) se pot găsi pe site-ul http://www.ambilet.ro la prețul de 179 lei. Mai multe detalii aici

*Vă rugăm să țineți seama că, din motive ce țin de respectarea legii, sticla de vin ediție limitată Maximum Rock Festival 2017 va fi oferită doar participanților cu bilete VIP care au trecut de pragul vârstei de 18 ani.

PROGRAM:

(2) Programsiregulideaccespentru..._jKDj4oSdQ.jpg

REGULI DE ACCES și alte informații utile:

Prin achiziționarea unui bilet sau abonament la MAXIMUM ROCK FESTIVAL, cumpărătorul se obligă să accepte și să respecte următorul regulament:

* Biletul este valabil pentru o singură persoană (sau în funcție de specificația existentă) și pentru un singur acces la spectacol. Biletul își pierde valabilitatea după ce cumpărătorul / spectatorul părăsește locația evenimentului.

* La intrare abonamentul va fi schimbat cu o brățară care va trebui purtată obligatoriu pe toată perioada festivalului. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea abonamentului.
În cazul biletelor de o zi (one day ticket), participanții nu vor primi brățară de acces, prin urmare ieșirea din zona festivalului – Arenelor Romane – (după poarta de acces) duce la pierderea valabilității biletului, iar pentru a intra din nou la eveniment va trebui cumpărat un alt bilet.

* Biletul / abonamentul nu poate fi schimbat pentru un alt spectacol sau eveniment decât cu aprobarea scrisă a organizatorului.

* Biletul / abonamenul nu este rambursabil, cu excepția cazului în care spectacolul / evenimentul este anulat sau reprogramat.

* Mutarea spectacolului / evenimentului într-un alt loc din aceeași localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletului.

* Atunci când un spectacol / eveniment este reprogramat, biletul cumpărat rămâne valabil pentru dată reprogramată sau se poate rambursa la cerere. Cererile de rambursare trebuie efectuate în maxim 28 de zile calendaristice după dată anulării spectacolului / evenimentului la punctul de vânzare de unde acestea au fost achiziționate inițial.

* Rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte.

* În cazul în care un spectacol / eveniment este anulat, organizatorul nu va deconta costurile suplimentare (cazare, bilete de tren, bilete de avion, etc.).

* Deținătorul biletului este obligat să se supună controlului corporal făcut la accesul în locația spectacol / eveniment de către organele de securitate abilitate.

Este interzis:

* accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detașabil)
* accesul cu aparate video de filmat
* accesul cu aparate de înregistat audio
* cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (aduse din exterior)
* accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substanțe periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune în pericol viața celor din jur
* consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale. Această constituie infracțiune și se pedepsește conform prevederilor în vigoare.
* dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta Arenelor Romane, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta Arenelor Romane.

În interior nu se fumează, iar staționarea pe coridorul spre intrarea în zona de cort este interzisă!
Hainele pot fi lăsate la garderobă.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului și poate interzice accesul deținătorului biletului la eveniment.

De reținut:

* Copiii până la vârsta de 8 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet / abonament valabil (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Copiii după vârsta de 8 ani și până la vârsta de 16 ani au nevoie de bilet și de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepsește conform legii.
* Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza prezentării la intrarea festivalului (zona presă) a unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Pentru alte informații: festival@maximumrock.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top