Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Dream Theater de la Romexpo

23 iulie 2014
Program si reguli de acces la concertul Dream Theater de la Romexpo
Au mai rams doar cateva zile pana la unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie 2014, ora 20:00 la Romexpo.



Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B incepand cu ora 18:30, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.



Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale.



Pretul unui jeton este de 6 lei, berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa jumatate de jeton.



Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.
In functie de categorie, pretul unui bilet este de:
- 460 lei - categoria VIP,
- 220 de lei - categoria Golden Circle,
- 140 de lei categoria Nromal Circle.



Cum poti ajunge la concertul Dream Theater de la Romexpo:
- tramvai: 41 si 42;
- linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
- metrou: Statia Aviatorilor;


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top