Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Celelalte Cuvinte - Trup si Suflet la Timisoara

26 februarie 2014
Program si reguli de acces la concertul Celelalte Cuvinte - Trup si Suflet la Timisoara
Au rămas doar câteva zile pâna la concertul acustic Celelalte Cuvinte "Trup și Suflet", ce va avea loc în data de 28 februarie 2014, la Casa Studenților din Timișoara.

Accesul în incinta sălii de spectacol se va face începând cu orele 19:00, evenimentul urmând să înceapă la orele 20:00. Celelalte Cuvinte au pregătit un concert special, cu o durată de peste două ore.

Accesul la concert se va face pe baza biletului valid. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toata durata concertului.

Biletele se găsesc online pe http://www.eventim.ro și http://www.iabilet.ro. Acestea pot fi cumpărate și de la casieria Teatrului Național din Timișoara, din orice librărie Cărturești sau Humanitas și din magazinele Domo, Orange și Vodafone.

Biletele se vor putea cumpăra și în ziua spectacolului, de la Casa Studenților. Prețul unui bilet este de 40 de lei și asigură accesul general în sală (fără locuri desemnate).

Prețul biletului va rămâne neschimbat în ziua concertului.



Întreaga trupă este nerăbdatoare și emoționată de revederea cu fanii din Timișoara, cu atât mai mult cu cât primul concert Celelalte Cuvinte susținut în urmă cu peste 32 de ani la Casa de Cultura a Studenților este considerat actul oficial de naștere al trupei.

Piese ca "Scrisori iubite", "Cina dragonului", "Între vise", "Stem", "Stele", "Cel din răsărit", "Despărțire", "Comoara", "Dacă vrei" sau "Iarbă prin păr" vor fi răstălmăcite de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată de către publicul timișoarean.

Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet) invită fanii și iubitorii muzicii rock din Timișoara la un concert unic: Celelalte Cuvinte - "Trup și Suflet" - un spectacol dedicat măreției muzicii.

Partener: Casa de Cultură a Studenților din Timișoara
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/493924947384821/
http://www.facebook.com/celelaltecuvinte


Evenimente recomandate

Top