Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la Concertul Thirty Seconds to Mars

3 iulie 2014
Program si reguli de acces la Concertul Thirty Seconds to Mars
Desfășurat pe data de 5 iulie 2014, la Romexpo Bucuresti Parcarea C, concertul Thirty Seconds to Mars este considerat concertul anului 2014 in Romania.

Pentru ca publicul sa se bucure de prezenta trupei pe scena, organizatorii mizează pe gradul ridicat de civilizație dovedit de nenumărate ori de publicul român.

Astfel, va informam in legatura cu programul evenimentului si va aducem la cunostinta o serie de reguli generale, aplicabile la nivel international cat si national.

PROGRAM:

17:30 - DESCHIDEREA PORTILOR
19:50 - 20:30 - TRUPA " THE BAD THINGS
21:00 - 22:45 - THIRTY SECONDS TO MARS
23:00 - PORTILE SE INCHID



Recomandări generale si reguli de acces

Publicul român are experiența concertelor mari și înțelege că există un set de reguli internaționale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților.

Printre acestea se numără lista obiectelor interzise iar organizatorii roagă publicul să NU aducă: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru confortul participanților și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Este strict interzisă vanzarea invitatiilor la evenimente, iar vanzarea la suprapret a biletelor este considerata contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 Ron.

Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfașoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.

Organizatori Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, call center 1951 si online pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top