Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la Christmas Rock Fest

14 decembrie 2013
Program si reguli de acces la Christmas Rock Fest
A mai ramas putin timp pana la Christmas Rock Fest, singura petrecere de Craciun rezervata rockerilor, oferita de Phoenix Entertainment.

Fanii nu vor pleca acasa doar cu buna-dispozitie si cu amintiri frumoase, ci si cu un cadou semnat de Cargo, Trooper si Terrana Band.

Prima zi (15 decembrie 2013) va fi rezervata in totalitate rockului romanesc, avand drept cap de afis pe Cargo ce va oferi si un scurt moment de colinde in spiritul sarbatorilor. In deschidere vor canta cei de la StoneLight, o promitatoare trupa bucuresteana, dar si Pseudonoise, cu care publicul e deja familiarizat de la Slash Warm-up Party, gazduit tot de Phoenix Entertainment.

Cea de-a doua zi (16 decembrie 2013) va avea in prim-plan doua nume cunoscute si apreciate ale muzicii rock. Trooper va incinge scena de la Silver Church cu un show dinamic, asa cum ne-au obisnuit, din care nu vor lipsi piese de referinta ca "Tari ca muntii" sau "Strigat".

Seara va fi completata de Mike Terrana care vine la Bucuresti, in premiera, cu noua sa trupa, Terrana band. Terrana este cunoscut romanilor datorita colaborarii sale cu soprana Tarja Turunen, fiind unul dintre cei mai talentati si versatili tobosari din lume. De curand,   Mike Terrana si-a fondat o trupa proprie cu care abordeaza un stil rock'n'roll autentic incarcat de mesaje pozitive.

Organizatorii doresc sa transmita pe aceasta cale urmatoarele reguli si recomandari pentru buna desfasurare a evenimentului. Este interzis accesul cu mancare si bautura din exterior, cu obiecte contondente (bricege, cutite, etc.) sau arme care ar putea pune in pericol siguranta celor din jur, cu droguri si alte substante interzise.

Programul festivalului este urmatorul:

Prima zi - 15 decembrie:
19:00 - Open Doors
20:00 - StoneLight
21:00 - Pseudonoise
22:00 - Cargo
00:00 - Rockoteca

A doua zi - 16 decembrie:
19:00 - Open Doors
20:00 - Trooper
22:00 - Mike Terrana
00:00 - Rockoteca



Asadar, Christmas Rock Fest este ultimul eveniment din acest an organizat de Phoenix Entertainment, precum si ultimul eveniment din 2013 dedicat fanilor muzicii rock care pot astfel sa petreaca in avans sarbatorile de iarna, alaturi de muzica lor preferata.

Biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online pe http://www.eventim.ro  sub formă de abonament la pretul de 90 de lei până pe 14 decembrie. Se pot achiziționa și bilete separate, pe fiecare zi, la prețurile de 60 de lei (în perioada 1 decembrie - 14 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului, la intrarea în sala de spectacol.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top