Noutăți și comunicate

Program, reguli de acces si masuri de siguranta la concertul Sepultura de la Bucuresti

18 noiembrie 2015
Program, reguli de acces si masuri de siguranta la concertul Sepultura de la Bucuresti
Se apropie cu pasi repezi concertul Sepultura de pe 24 noeimbrie 2015 de la Arenele Romane. In deschidere vor canta Hatemode si Krepuskul.



Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. La concertul de la Arene vom avea la vanzare merch oficial atat de la Sepultura cat si merch-ul oficial Metalhead. (Modelele pot fi vazute aici)

In plus vom avea la vanzare si bilete la concertele viitoare METALHEAD, printre acestea se numara Accept, Zdob si Zdub - 20 de ani, Primordial, Ensiferum, Daniel Cavanagh, Lansarea Bucovina, Metalhead Meeting 2016 si Shine 2016


ACCES
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete War Territory (Golden Circle) primesc o bratara cu care vor intra in zona dedicata. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security care vor asigura si paza si protectia la eveniment.


INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdog, nachos, popcorn si multe altele.

O parte din trupe vor veni cu merch asa ca veniti pregatiti.


PROGRAM
DOORS: 19:00
HATEMODE: 20:00 - 20:40
KREPUSKUL: 21:00 - 21:40
SEPULTURA: 22: - 00:00


MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. S-a instalat iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor avea si 2 pompieri la fiecare concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului (se observa in poza de mai jos cu rosu).

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane!

(2) Program_reguli_de_acces_si_ma_mXmWD5VVYi.jpg

BILETE
Biletele pentru showul SEPULTURA pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro si in format fizic in retelele iabilet (http://www.iabilet.ro/retea), Eventim si Myticket la urmatoarele preturi:

- WAR TERRITORY - in fata scenei (doar 250 de bilete din care mai sunt disponibile in jur de 50 de bucati) la pretul de 120 de lei
- Acces General: 85 de lei
- In ziua concertului la intrare biletele vor costa 100 de lei

Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2016 unde ii veti putea vedea live pe Kreator, Dragonforce, Delain, Rotting Christ si multi altii.


Evenimente recomandate

Top