Noutăți și comunicate

Program concert (HED) P.E. in Romania

4 Aprilie 2012
Program concert (HED) P.E. in Romania

Vineri, 6 aprilie 2012, va avea loc un concert (HED) P.E. in Jukebox Venue din Bucuresti. In deschidere vor canta cei de la Coma si Changing Skins.

Vineri va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. Incepand cu ora 20:00, se va desfasura un concurs de best trick. Seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E. , Coma , Changing Skins si cu premierea castigatorilor.

Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza la Jukebox Venue doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc.

Joi, 5 aprilie 2012, incepand cu ora 14:00, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Incepand cu ora 19:30 va avea loc un concert extraordinar sustinut de formatia Voodoo. Trupa abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si ragge, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc. Intrarea la acest eveniment este gratuita.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.
Program concert (HED) P.E. in Romania Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.