Noutăți și comunicate

Primul Material No Antidot intitulat 1 St

25 septembrie 2009
Primul Material No Antidot intitulat 1 St
Primul material No Antidote este un E.P. care contine 6 piese ("1 ST")

Pentru mai multe informatii, vizitati: http://www.myspace.com/bandnoantidote

"De fiecare data cand urmeaza un eveniment important, il astepti cu o extraordinara nerabdare. Acum, cu atat mai mult.
Pe 23, lansam primul material in Craiova, un E.P. cu 6 melodii intitulat simplu: "1 st".
Playlist:
1. Alerg Spre Lumea Ta
2. Vis
3. Portretul Romaniei
4. Protest
5. In Ochii Tai
6. Mirrored Illusions

Acest material, imprima pe un cd ermetic ambalat sau intr-o arhiva mazgalind spatiul unui hard disk, ceea ce am simtit noi in ultimul an.5 melodii noi, si una foarte veche, pe care am simtit nevoia sa o reconstruim si sa o alaturam celorlalte.6 sentimente diferite, 6 idei diferite, 6 moduri de exprimare diferite, sub un singur nume: 1 st.
Despre compozitie si inregistrarea prorpiuzisa se pot spune foarte multe lucruri, probabil as ajunge la 100 mb de document txt, insa nu cred ca se poate exprima in cuvinte aceasta experienta, din care am invatat poate 50% din lucrurile pe care le stim acum. .. poate e prea mult spus, dar. ..
In primul rand as vrea sa specific faptul ca, ceea ce va fi pe acest cd, este total diferit de ceea ce vorbeam in blogul anterior.Totul este schimbat de ceea ce se dorea a fi.De aceea am renuntat la vechiul materian, si am incercat altceva, pentru ca simteam ca se putea mai mult.
Tobele au fost inregistrate live, acustic, o premiera pentru noi, avand in vedere faptul ca pana acum tobele pe inregistrari erau electrice.
Soundul de acum, este 70% diferit de inregistrarile facute pana acum, poate din simplu fapt ca am pornit de la ideea unor inregistrari live, care mai tarziu au fost imbibate in mixaje de studio, datorita lui Cretz (Adi-Chitara). Si daca tot am adus vorba de el, vreau ca fiecare persoana care asculta vreodata acest material, sa stie ca datorita lui Adi, viata lui este mai colorata de muzica, datorita acelor secunde sau minute, dupa caz bineinteles, in care urechile sunt perturbate de muzica noastra.Eu stiu cel mai bine cat a muncit si prin cate a trecut. .. e de apreciat si merita tot respectul.
Cred ca am ajuns in punctul maxim al DIY-ului cu acest material.Totul a fost facut de noi, cu foarte foarte foarte putin ajutor din partea altor persoane.De la etichete si imprimat pe cdu.., pana la inregistrari si pana la mixajele melodiilor sau mixajele animatiilor care vor fi in spatele nostru cand vom canta totul e made by us. Suntem foarte mandrii de ceea ce a iesit, si e o realizare mare.Poate cea mai mare de pana acum.Avem 12 cm de plastic, care ne caracterizeaza....
"

Zuica Andrei - No Antidote

Albumul poate fi downlodat gratis de aici: http://rapidshare.com/files/284315939/No_Antidote_-_1_St.rar.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top