Noutăți și comunicate

Primele trupe romanesti confirmate la I Am The Rocker

23 februarie 2015
Primele trupe romanesti confirmate la I Am The Rocker
Phoenix Entertainment are placerea de a anunta primele formatii romanesti care vor lua parte la cel mai mare festival al verii destinat pasionatilor de rock si metal: I Am The Rocker.

Dirty Shirt si White Walls vor oferi o portie de rock romanesc de cea mai inalta calitate in cele doua zile ale evenimentului, 4-5 iulie 2015, pe scena de la Romexpo.



Formatiilor internationale anuntate pana acum, Dream Theater si Myrath, li se vor alatura si alte nume mari pe care organizatorii le vor dezvalui treptat incepand de luni, 23 februarie. Indemnam publicul sa stea cu ochii pe site-urile http://www.phoenixenterteinment.ro, http://www.iamtherocker.ro si pe retelele de socializare arondate pentru a fi primii care afla surprizele ce li s-au pregatit.

Si cum I Am The Rocker este un eveniment care are scopul de a aduce pasionatii de rock impreuna si de a le crea mediul perfect pentru un weekend de poveste, trupele internationale ce urmeaza a fi anuntate reprezinta subgenuri diferite, celebrand astfel complexitatea genului muzical: de la rock alternativ la power, simfonic sau heavy metal.

I Am The Rocker va fi si primul festival in care apa plata va fi complet Gratuita, participantii putand astfel combate cu usurinta temperaturile de vara. In plus, organizatorii au pregatit si o multime de activitati extra care vor tine participantii captivi pe toata perioada evenimentului.



Dirty Shirt este una din cele mai active și originale formații rock din Romania, al carei stil unic rezulta din combinarea elementelor rock/metal cu influențe din orizonturi muzicale foarte diverse: folclor romanesc, funk, electro, world music si nu numai. Castigatoare a premiilor "Best Rock Ambassador" la Metalhead Awards 2014 si "Best Metal Band" la Maximum Rock Awards 2014 (prin votul publicului), Dirty Shirt a reprezentat cu succes Romania la Wacken Open Air. Formatia se pregateste de lansarea unui nou album, "Dirtylicious", iar o prima piesa poate fi ascultata aici: https://soundcloud.com/dirtyshirtoriginal/dirty-shirt-maramu-demo-version



White Walls este una dintre cele mai reprezentative formatii de progressive metal de la noi, ingloband influente din muzica unor artisti diversi: The Postman Syndrome, Textures, The Ocean, Between The Buried And Me, Opeth, Tool, Karnivool, Protest The Hero sau Extol. Cu o activitate intensa ce dateaza din 2009, White Walls a sustinut concerte in tara si in strainatate, fiind prima trupa romaneasca invitata sa cante pe scena ProgPower Europe. Formatia are doua albume la activ, "Mad Man Circus" si "Escape Artist", care au fost foarte bine primite atat de de public, cat si de critici. Cel din urma album poate fi ascultat aici: https://www.youtube.com/watch?v=inbReIBioPI&list=PLHaYF1-sfL427Nia53WFJxGe_LbSagUOn



Biletele pentru festivalul I Am The Rocker sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro

Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiți la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater, Richard Clayderman și mulți alții.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top