Noutăți și comunicate

Primele concerte din turneul Surtur Rising Tour sunt sold out

13 octombrie 2011
Primele concerte din turneul Surtur Rising Tour sunt sold out
Formațiile Amon Amarth, As I Lay Dying și Septicflesh au dat startul, cu dreptul, noului turneu european intitulat "Surtur Rising Tour": primul concert care a avut loc la Stuttgart / Germania a fost Sold Out. Alte două concerte din cadrul acestui turneu sunt Sold Out: cele de la Berlin și Leipzig (15 octombrie 2011 respectiv 16 octombrie 2011).

Reamintim că Amon Amarth, As I Lay Dying și Septicflesh vor ajunge pentru prima oară în România într-un concert prezentat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan) în cadrul turneului european "Surtur Rising Tour". Evenimentul va avea la Arenele Romane din București (într-un cort special amenajat și încălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere) în ziua de sâmbătă, 19 noiembrie 2011.

Până la data de 15 octombrie 2011 fanii formațiilor mai pot să-și achiziționeze bilete la prețul de 87 lei, după această data acestea vor avea valoarea de 95 lei, urmând ca în ziua concertului valoarea acestora să fie de 110 lei.

Capacitatea maximă a cortului în care se desfășoară acest eveniment este de 2000 de persoane!

Amănunte puteți găsi la http://www.promusicprod.ro/amonamarth

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
- 78 lei pentru primele 150 bucăți (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet.)
- 87 lei pentru următoarele bilete, până la data de 15 octombrie 2011
- 95 lei pentru următoarele bilete, până la data de 18 noiembrie 2011
- 110 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achiziționeaza DOAR la intrarea în locația evenimentului.

O listă cu toate magazinele din țară unde găsiți bilete pentru acest concert se poate vedea la http://www.eventim.ro/ro/outlete/romania

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top