Noutăți și comunicate

Primal Fear in Romania - programul concertului

5 aprilie 2012
Primal Fear in Romania - programul concertului
Primal Fear in Romania - programul concertului
In data de 8 aprilie 2012, cei de la Primal Fear revin in Romania pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable". Lansarea noului produs muzical va avea loc in Europa pe data de 20 ianuarie 2011 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) va avea loc in data de 8 aprilie 2012 in The Silver Church Club.

Co-headlineri la acest eveniment sunt germanii de la Brainstorm, iar in deschidere va evolua formatia Palace (Germania).

Primal Fear saluta fanii din Romania: 

Concertul de la Bucuresti se va desfasura dupa urmatorul program:

Open doors: 19:30 h
Palace: 20:00 h
Change over: 20:30 h - 20:45 h
Brainstorm: 20:45 h - 21:45 h
Change over: 21:45 h - 22:15 h
Primal Fear: 22:15 h
Meet & Greet (doar pentru persoanele castigatoare. Vezi lista AICI). Atentie, programul meet & greet poate suferi modificari in functie de indicatiile tour managerului. Mai multe informatii vor fi disponibile la intrare.

Reguli de acces:

Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil).
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare.
Este obligatoriu ca umbrela si bagajele voluminoase sa fie predate la garderoba (aceasta este gratuita).
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/primalfear  

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona prin comanda AICI sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas la urmatoarele preturi:

-65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
-75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
-85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.

Parteneri Media:
Metalhead.ro, Metalfan.ro, Lets'rock.ro, Welcome2cluj, Muzica buna, Rockstage.ro, 4arte, Rock4u.net, Metropotam.ro, Radio Rock Romania, Radio Nord Est Iasi, Radio 3 net "Florian Pitis", Rockpolis Media, Eventim.ro, Blackhawk Security, Sunete.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top