Noutăți și comunicate

Prima editie a festivalului Transylvanian Owl Fest

8 februarie 2012
Prima editie a festivalului Transylvanian Owl Fest
Miercuri, 8 februarie 2012, Mighty Owl Productions va invita in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca la prima editie a festivalului Transylvanian Owl Fest, alaturi de trupele ORIGIN, PSYCROPTIC si LENG TCH'E.

Scopul festivalului este de a consolida o traditie locala si in acelasi timp de a oferi publicului roman concerte in premiera cu formatii consacrate din zona metalului, cu preponderenta nume din zona death metal, hardcore sau thrash.

Prima editie a festivalului se va bucura de prezenta:

ORIGIN (S.U.A.) - death metal
PSYCROPTIC (AUSTRALIA) - death metal
LENG TCH'E (Belgia) - death/grind

Alte doua nume straine vor fi confirmate in curand!

BILETELE pentru acest eveniment vor avea pretul unic de 50 Ron si se vor putea gasi doar prin sistem de rezervare. Pentru a rezerva bilete trimiteti un mail la mightyowlprod[at]gmail[dot]com impreuna cu numele, orasul si numarul de bilete dorite.

Toate biletele se vor ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Numarul biletelor este limitat la 300 de bucati!

Psycroptic este una din cele mai exotice formatii ce va calca vreodata in Romania avand in vedere ca membrii trupei locuiesc tocmai in Tasmania. Muzica Psycroptic inglobeaza un numar impresionant de elemente muzicale (de la cele extreme pana la stiluri noncomformiste) pentru a crea un sunet unic, un mix precis de brutalitate si groove.

ORIGIN a luat nastere in 1998 si este considerata de presa si fani drept una din cele mai tehnice formatii din intreaga scena metal internationala. Muzica formatiei este caracterizata prin folosirea aproape exclusiva a unor tehnici extrem de dificile: blast beaturi constante, voci growl multiple, arpegii atat pe chitara cat si bas.

Dupa ce si-au consolidat pozitia in scena belgiana franceza, Leng Tch'e au cunoscut succesul pe plan international odata cu albumul The Process Of Elimination, mixat de celebrul Tue Madsen (Dagoba, The Haunted).

Calitatea discului a oferit trupei ocazia de a participa la evenimente cu renume precum Furyfest, Graspop, Summerbreeze sau Maryland Deathfest. Urmatorul album intitulat Marasmus (2007) a insemnat si un nou pas in cariera Leng Tch'e, devenind treptat un nume de luat in considerare pentru ce inseamna scena moderna de metal extrem.

Mighty Owl Productions este o agentie de booking lansata in 2010 de catre Buvnitz (Metalhead.ro) ce in mai putin de un an a reusit sa ofere publicului roman concerte in premiera cu Parkway Drive, Malevolent Creation si Decapitated alaturi de o serie de concerte speciale cu trupe autohtone.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top