Noutăți și comunicate

Prima editie Metalhead Meeting la Arenele Romane din Bucuresti

21 septembrie 2013
Prima editie Metalhead Meeting la Arenele Romane din Bucuresti
Sambata, 21 septembrie 2013, la Arenele Romane, se pregătește unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima ediție a festivalului METALHEAD MEETING.


Festivalul va avea ca invitați o serie de nume de top ale scenei internaționale metal și nu numai, primul mare nume confirmat fiind, în premieră în România: Hypocrisy! Urmează în cel mai scurt timp confirmarea unui al doilea headliner de talie internațională, alături de alte trupe străine, dar și românești.



HYPOCRISY (Suedia) - melodic death metal

Legenda suedeză condusă de Peter Tagtgren ajunge pentru prima dată în România, în calitate de headliner. Hypocrisy a luat naștere undeva în 1990, ca urmare a unei excursii a lui Tagtgren în Florida, unde l-a și cunoscut pe Phil Fasciana, chitaristul formatiei Malevolent Creation, căruia i-a promis că următoarea sa vizita în S.U.A. va fi alături de o trupă.

Debutul Hypocrisy a însemnat Penetralia, disc lansat în 1992 și înregistrat în studioul lui Peter. Åži la această dată este considerat unul din cel mai brutale materiale din scena death metal europeană. Un an mai târziu a urmat Pleasures Of Molestation, material ce a atras atenția casei de discuri Nuclear Blast, alături de care Hypocrisy se bucură de o colaborare de aproape 20 de ani. Adevărata putere Hypocrisy avea să fie dezvăluită odată cu lansarea albumului The Fourth Dimension, disc ce a introdus pasaje atmosferice, părți melodice, părți instrumentale influențate de muzica rock și un fundal sonor ce a devenit ulterior un trademark al suedezilor.

Obsesia lui Tagtgren pentru extratereștri, Illuminati și tot ce ține de domeniul SF s-a materializat în albume ce au scris istorie în scena internațională, Hypocrisy ajungând rapid în elita death metal, concertând drept cap de afiș la cele mai importante evenimente de profil de pe mapamond.

Show-ul Hypocrisy din România va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat în luna martie, însă pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele "grele" care i-au consacrat pe suedezi.

Mai multe detalii despre trupa la:
http://www.hypocrisy.cc/
https://www.facebook.com/hypocrisy
 


Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot găsi online exclusiv pe http://www.iabilet.ro (inclusiv cu plata ramburs sau OP), la următorul link:
http://www.iabilet.ro/bilete-hypocrisy-in-premiera-in-romania-la-metalhead-meeting-397#comanda

În format fizic, biletele se vor putea cumpăra începând cu 10 iulie în rețelele de distribuție Eventim, MyTicket, Bilete.ro și Biletoo, la următoarele prețuri:

Presale:
- 80 lei - Zona B
- 120 lei - Zona A (în fața scenei) - doar 500 de bilete

În ziua concertului:
- 95 lei - Zona B
- 145 lei - Zona A (în fața scenei)

Un eveniment produs și organizat de METALHEAD și Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top