Noutăți și comunicate

Prima categorie sold out la OST FEST

17 Mai 2012
Prima categorie sold out la OST FEST

Cu o luna inainte de startul celui mai mare festival rock organizat pana acum in Bucuresti, o categorie de bilete/abonamente este deja epuizata! In acest moment biletele pentru tribuna au devenit indisponibile, anunta organizatorii! Pentru cei care isi doreau sa achizitioneze un bilet sau un abonament cu loc la Festivalul OST FEST, unica varianta ramasa este tribuna VIP care ofera in costul biletului sau abonamentului un loc in tribuna acoperita dar si catering pe toata perioada derularii festivalului.

Atmosfera electrizanta de la OST FEST va fi intretinuta vineri 15 iunie de: MOTLEY CRUE, DIMMU BORGIR, OVERKILL, EXODUS, WHITE WALLS, PSYCHOGOD, ARMIES OF ENLIL, THORNAFIRE, CLAYMORE, WARCHANT, FINSTERFORST si INFECTED RAIN.

In a doua zi de festival - 16 iunie, vor concerta: MANOWAR, EUROPE, TROOPER, HOLYHELL, MYSTERY, DESANT, INCIPIENT, GOTHIC, SYN ZE SASE TRI, ADDICTION si STEELBORN |

iar in ultima zi - 17 iunie, trupe celebre vin sa inchida editia 2012 a festivalului: MOTORHEAD, MEGADETH, W.A.S.P., LAKE OF TEARS, METROCK, REBORN, SHIFTING SANDS, VOODOO, CODE RED, KHORS si TIARRA!

Toti cei ce doresc sa vada si sa asculte live trupele mentionate mai sus isi pot achizitiona bilete sau abonamente pentru una sau mai multe zile ale Festivalului OST FEST la urmatoarele preturi:

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 350 lei Fire Circle
- 265 lei Tribuna - sold out
- 120 lei Golden Circle
- 90 lei Gazon
- 30 lei voucher camping

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 525 lei Fire Circle
- 400 lei Tribuna - sold out
- 200 lei Golden Circle
- 150 lei Gazon
- 30 lei voucher camping

Mai multe detalii despre festivalul OST FEST puteti gasi accesand: http://www.ostfest.ro.

Biletele, abonamentele si voucherele pentru OST FEST pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro.
Prima categorie sold out la OST FEST Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.