Noutăți și comunicate

Preturi promotionale pentru concertul Therion

15 August 2012
Preturi promotionale pentru concertul Therion

Formatia suedeza Therion va sarbatori in acest an 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic preconizat sa apara in luna septembrie 2012.

Au mai ramas doua saptamani si jumatate in care fanii pot achizitiona bilete pentru concertul THERION la pretul de 85 lei. Dupa data de 31 august biletele pot fi achizitionate la pretul de 95 lei urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.

Reamintim ca THERION revine la Bucuresti pentru un concert ce se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/therion

Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei - primele 100 + 50 bilete OFERTA! Sold Out!
85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
95 lei - in perioada 1 septembrie - 18 octombrie 2012
110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)
Preturi promotionale pentru concertul Therion Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.