Noutăți și comunicate

Preselectie Rock in Parc – editia a doua

29 martie 2013
Preselectie Rock in Parc – editia a doua
Phoenix Entertainment și Sfinx Experience vă invită vineri, 29 martie 2013, în cortul încălzit al Arenelor Romane, pentru cea de-a doua ediție de calificare pentru Festivalul Internțional "Rock în Parc".

Astfel, trupele de rock cu mare potențial sau deja conscrate se vor prezenta cu cel mai bun repertoriu, urmând ca publicul și juriul să decidă prin vot cine va urca pe scenă alături de The Animals și The Troggs în cadrul Festivalului Internațional Rock în Parc din perioada 13-14 iunie 2013.

Având în vedere numărul mare de solicitări primite din partea formaților dornice de a concerta cu titani ai muzicii rock vom proceda astfel: înscrierile sunt nelimitate ca număr (deadline: 20 martie 2013), însă trupele doritoare trebuie să atașeze, pe lângă formularul tip și o piesă din repertoriul lor.  Se va realiza astfel, o preselecție a celor care vor participa la concurs de către un juriu specializat, numărul final de trupe participante fiind de 12.

Vă îndemnăm să veniți în număr cât mai mare pentru că votul vostru va cântări mult în alegerea trupelor câștigătoare. Decizia publicului va conta în aceeași proporție cu cea a juriului.

Așadar, vă recomandăm să nu ratați 6 ore de rock autentic și să trimiteți cele mai bune trupe alături de legendele The Animals și The Troggs. Intrarea este liberă. Mai mult decât atât, fanii rockului se vor bucura, pe lângă muzica favorită, și de băuturi la prețuri ca între prieteni: berea nu va costa mai mult de 5 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top