Noutăți și comunicate

Premiera la Hard Rock Cafe: concert SEMNAL M pe 15 martie

13 februarie 2013
Premiera la Hard Rock Cafe: concert SEMNAL M pe 15 martie
Legenda rockului transilvan, SEMNAL M ajunge, in premiera, pe scena din Hard Rock Cafe, pe 15 martie 2013. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generații intregi, precum "La fereastra ta", "Spune-mi cine esti" sau "Povesti la gura sobei".

http://youtu.be/q2-k49St4yo

http://youtu.be/UZZqN_VBxKY

http://youtu.be/V3awVl4C-Uw

SEMNAL M este un reper in peisajul rockului autohton si una din cele mai indragite trupe din Transilvania. Recent, SEMNAL M a aniversat 35 de ani de cariera, iar portofoliul formației include peste 10 materiale discografice.

In jurul nucleului format din Stefan Boldijar si Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. In prezent semnal M inseamna: Boldijar Stefan - voce/bas, Nicu Barna - chitara/voce, Solomon Francisc - tobe si Catalin Pop - chitara.
 

Pentru concertul SEMNAL M sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
-  VIP - 100 lei - poster, intalnire & poza* cu artistul 
- Categoria I - 70 lei  - loc in fața scenei 
- Categoria II - 50 lei  - loc in sala 

Acestea sunt disponibile in toata rețeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.blt.ro,  http://www.bilete.ro si http://www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard RockCafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top