Noutăți și comunicate

Premiera albumului DESANT pe 21 septembrie la Arenele Romane

12 Septembrie 2012
Premiera albumului DESANT pe 21 septembrie la Arenele Romane

Trupa timisoreana Desant va prezenta, in premiera, piesele de pe albumul de debut, "Joc de noroc", pe 21 septembrie 2012 la Arenele Romane.
 
Alin Achim, bassistul formatiei, a spus:  «  "Joc de Noroc" contine 10 piese si este primul nostru material discografic, ceea ce inseamna pentru noi primul pas pe scena rock româneasca. Este un album destul de echilibrat compozitional, pe care veti gasi de la piese power pâna la balade. Vom cânta majoritatea melodiilor in premiera, pe 21 septembrie, asa ca va asteptam alaturi de noi la Arenele Romane.»

Desant a dat publicitatii coperta albumului "Joc de noroc, " iar Alin Achim a explicat semnificatia vizualului: "In prim plan se afla mascota formatiei, care se va metamorfoza de la un album la altul, in functie de tema acestuia. Pentru "Joc de Noroc", personajul intruchipeaza spiritul jocului. El detine controlul asupra mintilor, vietilor, destinelor si, implicit a norocului."


Albumul va fi lansat in format fizic si digital si va fi disponibil pe http://www.desantrock.ro


Desant a luat fiinta la sfârsitul lui 2010, la Timisoara si a lansat in cursul anului 2011 doua  videoclipuri "Zbor" si " Joc de noroc, " iar  pe 16 iunie 2012 trupa a fost prezenta pe scena OST Fest. Desant propune un sound hard-heavy de calitate, energic, si versuri simple, adresate publicului larg. "Am decis sa abordam stilul hard-heavy pentru ca asta ne place si o vom face cu daruire", marturisesc muzicienii.


Desant inseamna: Alin Achim (bas), Mihai Dobrescu (tobe), Tibi Saulescu (chitara), Vlad Toma (clape) si Alex Anca (voce). Fiecare membru al grupului are in spate un parcurs muzical interesant: Alin Achim a cunoscut consacrarea cu Cargo, trupa alaturi de care a petrecut 13 ani; Mihai Dobrescu a trecut pe la Black Roses, Intercity si Ego, chitaristul Tibi Saulescu a mai facut parte din Lost Leaves, The Spirit si Regal, solistul Alex Anca a mai cântat in Old No 7, Radioactiv si Pandora, iar  organistul Vlad Toma a fost implicat in proiecte muzicale alaturi de Staccato, Lex, Darken My Grief.

Desant are statutul de invitat in cadrul singurului concert pe care Kempes si Rezident Ex il va sustine in capitala. Evenimentul insemna reintâlnirea dintre Kempes si publicul bucurestean, dupa 8 ani de absenta, dar si prezenta pe aceeasi scena a doua nume ce vreme de 6 ani au facut istorie intr-o trupa de frunte a rockului românesc: Kempes si Alin Achim.

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vânzare doua categorii de bilete:
- Acces general "" 60 RON
- Bilete VIP "" 100 RON (intâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti )

Toți cei care detin bilete vor lua parte la concursurile ce au ca miza doua chitare Fender si un abonament la Sonisphere UK 2013.

Doar cei care achizitioneaza bilete VIP vor putea continua seara in Ageless Club, alaturi de artiști. Atmosfera va fi animata de un recital al trupei Metrock.

Biletele se vând si online, in format electronic pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro
Premiera albumului DESANT pe 21 septembrie la Arenele Romane Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.