Noutăți și comunicate

„Poveste fara Nume” prima colaborare DESANT

3 august 2015
„Poveste fara Nume” prima colaborare DESANT
DESANT și CARINA vocea formației Phaser lansează împreună „Poveste fară Nume”. Piesa este inclusă pe recentul album „Vulpea Deșertului” lansat oficial în luna iulie.

M-am bucurat foarte tare atunci când baieții m-au contactat pentru această colaborare, în primul rând că ne știm demult și în al doilea rând pentru că am luat-o ca pe o provocare, fiind ceva în afara zonei mele de confort ca și stil muzical” declară Carina.

Ideea colaborării cu o voce feminină ne-a venit încă de la primele acorduri, iar Carina a fost cea mai insipirată alegere cu atât mai mult cu cât este de aici din vestul țării unde s-a făcut și se face în continuare muzica bună. Intenționăm să realizăm și un videoclip la acestă melodie, care sperăm să fie gata odată cu concertul de lansare al noului album pe care îl pregătim pentru toamnă. Îi mulțumim Carinei pentru colaborare, colaborarea cu ea fiind prima dintr-un șir de colaborari pe care ni le-am propus pentru viitor” spune solistul formației Alex Anka.

Albumul „Vulpea Deșertului” poate fi achiziționat de pe site-ul formației Desant http://www.desantrock.ro, unde poate fi ascultat și un rezumat al acestuia.



Piesa poate fi ascultată aici:
https://www.youtube.com/watch?v=rdpRzz1dtM8


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top