Noutăți și comunicate

Posterul oficial Ghost Gathering Rasnov - The Call for Spirits

15 martie 2013
Posterul oficial Ghost Gathering Rasnov - The Call for Spirits
Intre, 14-17 martie 2013, va puteti intalni cu echipa Ghost Gathering la standul organizat de Primaria Rasnov in cadrul Targului National de Turism. De o importanta majora pentru sectorul turismului din Romania, Targul de Turism organizat la ROMEXPO, reuneste anual, in doua editii, elita firmelor de profil atat din tara, cat si din intreaga lume. Ghost Gathering Rasnov prezinta posterul oficial al editiei "The Call for Spirits" by Costin Chioreanu la Targul de Tursim al Romaniei de la Romexpo.

Ghost Gathering Rasnov a confirmat pana acum noua trupe participante la cea de-a doua editie: Universe217 (GR), Larrnakh (HU), Kayno Yesno Slonce (BG), Hathor (RO), Hteththemeth (RO), Chaostar (GR), Irfan (BG), Eye of Solitude (UK) si Kistvaen (RO), formatii venind din sfere particulare ale muzicii contemporane - ambiental, neofolk, neoclassic, black metal sau experimental.

La Targul de Turism de la Romexpo vizitatorii vor admira afisul festivalului, o creatie realizata de catre designerul roman Costin Chioreanu, ales ca artist oficial in 2013 de festivaluri cunoscute de peste hotare precum Roadburn Festival (Olanda), Live Evil Festival (Anglia) sau Neurotic Deathfest (Olanda).

Nu uitati ca perioada primului presale se incheie pe 15 martie, data limita pentru achizitionarea abonamentelor la pretul de 50 de lei din reteaua Eventim si la Targul de Turism de la Romexpo. Website: http://www.ghostgathering.ro / facebook: http://www.facebook.com/ghost.gathering.fanpage


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top