Noutăți și comunicate

Posibil setlist The Straits pentru concertul de la Sala Palatului din Bucuresti

17 octombrie 2013
Posibil setlist The Straits pentru concertul de la Sala Palatului din Bucuresti
Anul acesta, de Ziua Națională, românii vor avea parte, pe lângă distinsele parade militare și celebrări binecunoscute, și de un spectacol extraordinar. Pe 1 decembrie 2013, formația The Straits va oferi 2 ore de hituri Dire Straits la Sala Palatului, reproducând atmosfera magică a concertelor legendarei trupe britanice.

The Straits este compusă din membrii originali ai trupei Dire Straits, Alan Clark (clape) și Chris White (saxofon), precum și dintr-o suită de muzicieni extrem de talentați care au în palmares colaborări cu artiști precum Lionel Ritchie, Cher, Slash, Art Garfunkel, Tom Petty, Rod Stewart sau Eric Clapton.

Formația, reunită după 20 de ani, răspândește în întreaga lume farmecul muzicii Dire Straits, acea muzică superbă care a deschis numeroase drumuri și care a redefinit sunetul multor generații. Din Africa de Sud până în Anglia, din Elveția până în Islanda, The Straits călătoresc neobosit și oferă prestații memorabile. Într-un concert recent din Rusia care s-a desfășurat cu casa închisă, trupa a cântat următoarele hituri ce au șanse foarte mari să se audă și la București pe 1 decembrie:

  1. Private Investigation
  2. Walk of Life
  3. Telegraph Road
  4. Romeo and Juliet
  5. Tunnel of Love
  6. Your Latest Trick
  7. Communique
  8. Two Young Lovers
  9. Brothers în Arms
  10. Sultans of Swing
  11. Money for nothing
  12. Portobello Bell
 

Așadar, The Straits va dărui românilor, de ziua lor națională, 2 ore de muzică live ce va străbate auzul și va merge direct în sufletul fiecărui spectator. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 345, 240, 155, 105 și 65, în funcție de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top