Noutăți și comunicate

Pogavranjen redescopera stralucirea morbida a celui de-al doilea lor material

26 august 2016
Pogavranjen redescopera stralucirea morbida a celui de-al doilea lor material
Noncomformiștii croați readuc în prim plan ceea ce a devenit piatra de temelie a discografiei lor și cu siguranță unul din cele mai deosebite materiale extreme din acest deceniu. Nu ratați relansarea celui de-al doilea album al trupei, sub egida Arachnophobia Records.

După 2 EP-uri și 3 albume de studio ce au înlăturat granițele genului și au poziționat ferm trupa la întreprădunderea dintre un black metal primitiv, hipnotizant, psihedelic și o abordare modernă lipsită de limite, Pogavranjen, de departe cea mai proeminentă trupă de black metal din Croația, sunt pe cale să reamintească lumii de cea de-a doua lor escapadă titanică. Pe „Sebi Jesi Meni Nisi” sunetul marcant al trupei a evoluat în ceva cu adevărat terifiant. Relansarea va vedea lumina zilei și moartea nopții în această toamnă.

Croații veterani ai muzicii extreme folosesc o negativitate primordială și întunericul unei sumbre existențe moderne într-un marș dureros de 42 de minute prin maidanele unui psihic rânced, alimentat de lipsa totală a speranței. Prin dezgust și bestialitate năucitoare, Pogavranjen prezintă zorii unei noi ere a originalității pictând cele mai întunecate peisaje.

Deși este profund negativist, urât și răuvoitor, „Sebi Jesi Meni Nisi” uimește prin elementele progressive și meditative. Este un album ce emană o strălucire mortală macabră, dar și o prospețime ambițioasă în același timp. Construcția vizionară și virtuozitatea muzicienilor răsună încă prin underground-ul black metal-ului de avangardă.

Tracklist:
01. Tkivo Svemira
02. Barutana "Pogavranjen"/Orsang
03. Ponoćni Lov
04. Jeziva Suša
05. Strigoi
06. Strigoi (The Karmakumulator remix)*
*CD bonus track


Evenimente recomandate

Top