Noutăți și comunicate

Plusunu - noul single Blazzaj

12 aprilie 2016
Plusunu - noul single Blazzaj
Blazzaj a lansat o noua piesă - Plusunu! Vânătoarea nu mai are loc în pădure și pe câmpii, noul areal de vânătoare este acum supermarketul. Vânătorii sunt mulți și tot mai iscusiți, ei sunt în permanentă căutare de trofee. Plusunu este trofeul dorit, plusunu este prada ce se ascunde printre rafturi. Plusunu este o piesă ce descrie doar câteva dintre miile de scenarii posibile apărute în marea vânatoare.

Plusunu e gratis, e free pe : soundcloud.com/blazzaj/plusunu

Trupa Blazzaj poate fi văzută live în această vară la: Revolution Festival (3-4 iunie, Timișoara), Jazz in the Park (27 iunie-3 iulie, Cluj-Napoca), Bucovina Rock Castle (18-20 august, Suceava), Zilele Nordului (25-28 august, Darabani).

Urmăriți pagina Blazzaj pentru mai multe detalii: http://www.facebook.com/Blazzaj



(2) Plusunu_-_noul_single_Blazzaj_VEsosDXd.jpg

Calatoria funk a început în 1998, când un grup de muzicieni provenind din diferite genuri muzicale (de la jazz, la muzică clasică și până la hardcore) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism și culoare, alimentat cu explozii de energie, scris în oglindă și citit BLAZZAJ.

Clădiri și mașini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj.

Echipajul:

  • Valentin Potra – tobe
  • Sergiu Cătană - percutie, percuție electronică
  • Alexandru Pascu - bass
  • Gabriel Almasi – ghitară, synth
  • Petrică Ionuțescu – trompetă, clape
  • Lucian Nagy - saxofon, instrumente de suflat
  • Octavian Horvath - voce

De-a lungul celor 18 ani de activitate muzicală, Blazzaj au urcat pe scenă alături de:Al Jarreau, Al Di Meola, Dandy Warhols, Defunkt, Toy Dolls, Tuba Project, Trigon, Iordache and Friends, Acum, Kumm, Shukar Collective, Parov Stelar și mulți alții.

Discografie: Atenție Blazzaj! (1999), Macadam (2003)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top