Noutăți și comunicate

Phoenix lanseaza un nou album

ANULAT !!!
17 noiembrie 2014
Phoenix lanseaza un nou album
Cu foarte mare regret suntem nevoiti sa anuntam ca evenimentul de lansare a noului album Phoenix, "Vino, Tepes!", care ar fi trebuit sa aiba loc maine, 17 noiembrie orele 20 la Teatrul National Bucuresti se va amana.

Din motive medicale (o laringita acuta) solistul vocal al formatiei, Costin Adam, nu poate sustine concertul iar prezenta sa este indispensabila intr-un asemenea context.

Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu detalii privitoare la data si locul in care va avea loc evenimentul.

Biletele deja achizitionate vor fi valabile pentru data pe care o vom anunta, sau se pot returna, in cazul in care se doreste, in acelasi loc din care s-au achizitionat.

Va multumim.

Luni, 17 noiembrie 2014, incepand cu ora 19:00, "Toamna Phoenix" este de fapt o primăvară... Renașterea continuă cu lansarea albumului "Vino, Èšepeș!", la Teatrul Național București.

Producția aduce împreună ca fir epic povești ale marilor voievozi români în cadrul unor compoziții complexe cu mesaj puternic. Vlad Èšepeș, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Mihai Viteazul sunt prezentați prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Coșbuc, Eminescu, Macedonski, etc), împletindu-i astfel pe "cei ce ne-au dat nume" cu "cei ce ne-au dat neam" într-un album de spirit românesc și cultură valoroasă, rar întâlnită în peisajul comercial al muzicii de astăzi.

Pentru albumul "Vino, Èšepeș!" revine alături de Phoenix și graficianul și căprarul Valeriu Seppi, celebru pentru scenele din "Cantafabule" si "Mugur de fluier", cel care a conturat pentru Phoenix componenta vizuală care a devenit parte integrantă din brand.

O împăcare între tradițional și nou, o lume cunoscută dar exprimată prin mijloace moderne, la cele mai înalte standarde profesionale, un mesaj brut susținut de o muzică rafinată în interpretarea unui colectiv inedit - sunt doar câteva dintre surprizele pe care acest material discografic le anunță.

Lansarea oficială va avea loc în data de 17 noiembrie, la Teatrul Național "I.L. Caragiale din București" începând cu orele 19.00.

Biletele sunt disponibile în rețeaua MyTicket (Magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica), și pe http://www.myticket.ro.

Prețurile biletelor:

Categoria I: 250 lei (include CD personalizat cu autografe, pachet de produse promoționale și întâlnire meet and greet cu formația Phoenix) - locuri limitate.

Categoria II: 120 lei

Categoria III: 70 lei

Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD "Vino, Èšepeș!" cadou din partea formației Phoenix.


Componența albumului:

Costin Adam (voce)
Dan Albu (ghitară, voce)
Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce)
Dzidek Marcinkiewicz (keyboard)
Volker Vaessen (bass)
Flavius Hosu (tobe)
Nicu Covaci (chitară, voce)

Cu participarea lui Andrei Cerbu (chitară) și Aurelian Balaurul Dincă (chitară).


Concertul teaser va avea loc la Berăria H, în 16 octombrie 2014, unde se vor prezenta în primă audiție 3 dintre compozițiile albumului, cuprinse pe un disc cadou atașat biletului de intrare.

Susținut de DB Schenker și Deutsche Kneipe București.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top