Noutăți și comunicate

Phoenix Entertainment anunta concertul Children of Bodom and special guests la Sofia

9 aprilie 2013
Phoenix Entertainment anunta concertul Children of Bodom and special guests la Sofia
Phoenix Entertainment are plăcerea de a anunța primul concert organizat în afara României. Celebra formație Children of Bodom va concerta în Sofia (Bulgaria) la Universiada Hall în data de 13 noiembrie 2013, într-un eveniment prezentat de Phoenix Entertainment în colaborare cu Loud Concerts.

Finlandezilor li se vor alătura și o serie de invitați speciali ce urmează a fi anuntați.

Children of Bodom se pregătesc intens de lansarea celui mai recent material discografic, Halo of Blood, căruia i-au dezvăluit deja tracklistul și coperta.

Formația a inițiat un turneu prin care dorește să le facă fanilor cunoștință cu cel mai nou album. Acesta a fost supus audiției unor critici muzicali care l-au catalogat după cum urmează:

"Albumul ne conduce spre rădăcinile melodice ale trupei. Este cea mai mare realizare din ultimii ani." (Sonic Seducer)
"Băieții se concentrează foarte mult pe ceea ce i-a făcut puternici la începutul carierei lor, în 1997. Halo of Blood arată de ce anume sunt în stare Children of Bodom." (Metal Hammer)

"Albumul este mai divers, mai epic." (Rock Tribune)  


Halo of Blood se anunță a fi o reîntoarcere la originile Children of Bodom, la acea combinație perfectă dintre agresivitatea chitărilor lui Alexi și Roope, melodicitatea clapelor lui Janne, profunzimea bassului lui Henkka și ritmul amețitor impus de tobele lui Jaska.

Children of Bodom s-au făcut remarcați încă de la primul album, "Something Wild", datorită unui aspect distinctiv: pasaje de muzică clasică erau combinate cu sound-ul specific genului metal. Clasați la început în categoria de symphonic black metal (datorită vocii lui Alexi și a trecutului său în Impaled Nazarene), stilul trupei a devenit greu de încadrat, ținând cont de influențele diverse provenite din thrash metal, power metal și, bineînțeles, muzica simfonică.

Children of Bodom se poate lăuda cu 7 albume de studio, două albume live, două EP-uri, două compilații și un DVD, fiind una dintre cele mai bine vândute formații din Finlanda.

Halo of Blood va fi lansat pe 7 iunie în Europa, iar în toamnă, Children of Bodom vor împrăștia nimbul de sânge și în estul Europei.

Așadar, invităm și fanii români ai nordicilor să le urmărească prestația din țară vecină, Bulgaria și le promitem că nu vor regreta călătoria.

Children of Bodom and special guests - live în Sofia este, fără îndoială, cel mai "metalic" eveniment al toamnei.

Biletele sunt disponibile pe http://www.ticketstream.bg.

Sursa: Phoenix Entertainment
http://www.phoenixentertainment.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top