Noutăți și comunicate

Phenomenon anunta doua concerte in luna iulie

16 iulie 2013
Phenomenon anunta doua concerte in luna iulie
Trupa Phenomenon va concerta in data de 13 iulie in cadrul festivalului "Black and White Motors Fest", organizat de catre Chopper Academy, la Lehliu Calarasi, festival care va avea loc in perioada 12-13 iulie 2013. La acest festival vor mai fi prezente trupele Barock, Erase, Rock Incorporation, etc.


In data de 16 iulie 2013, trupa PhenomenOn va sustine un concert si in Piatra Neamt, pe Stadionul Municipal de data aceasta, unde va fi prezentata si echipa de fotbal locala, Ceahlaul Piatra Neamt.

De-a lungul anilor s-a creat deja o traditie ca trupa PhenomenOn sa participe la petrecerile organizate de catre prietenii de la Chopper Academy, iar in acest an va fi cantat pentru prima oara live imnul Chopper, un cantec inspirat de motoare, libertate, prietenie, haiducie, compus de catre trupa PhenomenOn special pentru motociclisti.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe. In 2012 au cantat in deschiderea primului concert din Europa de est al trupei Linkin Park.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

Phenomenon inseamna:
Catalin Tamazlicaru - voce
Andrei Balasa - chitara
Dragos Popa - chitara bass
Vlad Toma - tobe



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top