Noutăți și comunicate

PhenomenOn la Ruse in cadrul festivalului „Green Rock Fest 2013”

14 septembrie 2013
PhenomenOn la Ruse in cadrul festivalului „Green Rock Fest 2013”
Sâmbătă, 14 septembrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 17:30 la Green Rock Fest 2013. Trupa Phenomenon se pregateste intens pentru concertul din Ruse, Bulgaria.

Este al patrulea an consecutiv cand trupa este invitata la festivalul "Green Rock Fest", iar pentru fanii deja existenti in Bulgaria si nu numai, membrii trupei vor pregati un playlist care va include atat compozitii proprii, piese de pe albumul "Victims of Changes" cum ar fi "Fire in your eyes", single-ul "United" dar si "Baga Riffu", piesa de pe albumul "Inceputuri", piesa pe care fanii din Bulgaria deja stiu sa o fredoneze.

De remarcat faptul ca in acest festivalul din acest an va fi invitat si John Lawton, membru al trupei Uriah Heep, de data aceasta impreuna cu trupa sa NghtHeat.

Vor mai fi prezente trupele:  Anecdote - Ruse, Nepukist - Tutrakan, Gunpowder - Ruse, LMCM - Burgas.

Andrei Balasa declara : "este o mare bucurie pentru noi sa fim invitati pentru a patra oara la rand la acest festival, deja avem fani in Bulgaria care ne stiu piesele si care vin cu bucurie la concertul nostru sa ne revada. Organizarea este foarte buna si este o placere sa fim pe aceeasi scena cu trupe din Bulgaria, iar in acest an alaturi de invitatul special John Lawton".

 
PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.  Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia, Anglia.
 

Phenomenon inseamna:
- Catalin Tamazlicaru- voce
- Andrei Balasa- chitara, clape, voce
- Dragos Popa- chitara bas
- Vlad Toma- tobe


Mai multe detalii la http://www.phenomenon.ro si https://www.facebook.com/phenomenonband


Evenimente recomandate

Top