Noutăți și comunicate

Petrecerile din cadrul Festivalului Super la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark si Carturesti

12 - 14 Iunie 2015
Petrecerile din cadrul Festivalului Super la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark si Carturesti

Intre 12-14 iunie 2015 are loc a 3-a editi a festivalului Super - festivalul de filme făcute de adolescenți. Evenimentele editiei au loc la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark și Cărturești.

RVSP Question Mark : https://www.facebook.com/events/352088714976609/Vineri, 12 iunie, ora 22: ORGANIC PARTY; petrecere de deschidere Super.

Concerte: HAIDUCII, COMPLOT ȘI KRYPTONITE SPARKS.

KRYPTONITE SPARKS: Un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.
Pot conține urme de pop!

HAIDUCII: Formația vocal-instrumentală ”Haiducii” a început în sala 108 a Colegiului Național Sfântul Sava, denumită ”THE G SPOT”, continuând să apară frecvent la evenimente ca ”The In-Between Collection” și lansarea de revistă (plic). Haiducilor le place să creadă că, prin cântecele lor, împart spiritul balkanic.

COMPLOT: Se numesc "complot", și nu "compot" și le place să spună că experimentează rock-psihedelic, deși, de cele mai multe ori, nu știu exact ce cântă.Duminică, 14 iunie, ora 22: ELECTRONIC PARTY; petrecere de închidere Super.

Muzică mixată de Dj-ii invitati:
Mihai Bălăcescu b2b Alin Neguțoiu
Horia
Alexander b2b Teodor
Nicola b2b Lolek
Patrocle Petronom

- Petrecerile au loc în cadrul festivalului de filme făcute de adoescenți "Super!" ( PROGRAM COMPLET AICI: http://superfestival.ro/ro/festival-program.html).
- "Super!" este organizat cu sprijinul Asociației Vira și finanțat de Centrul Național al Cinematografiei.Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
https://www.facebook.com/questionmarklp
Petrecerile din cadrul Festivalului Super la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark si Carturesti Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.