Noutăți și comunicate

Petrecerea de Halloween incepe mai devreme cu BUCOVINA, TRUDA si KA GAIA AN in LMC

30 octombrie 2009
Petrecerea de Halloween incepe mai devreme cu BUCOVINA, TRUDA si KA GAIA AN in LMC
Vineri, 30 octombrie 2009, sunteti asteptati in Live Metal Club pentru a incepe mai devreme petrecerea de Halloween. Vor intretine atmosfera trupele Bucovina, Truda si Ka Gaia An printr-un concert menit sa va trezeasca buna dispozitie.

Desi in aparenta este o adunatura incompatibila de stiluri acest lucru poate fi mai potrivit pentru o adaptare locala a Halloween-ului decat mitologia pur romanesca pe acordurile de folk / pagan metal ale Ka Gaia An si Bucovina. Suntem siguri ca n-o sa va suparati nici pentru portia cruda de realitate servita de Truda in mod obisnuit si de la care n-o sa se abata nici de aceasta data. Puntea de legatura este cireasa de pe tort a show-ului nebunia numita "Crivat feat. Truda" va aduce cu siguranta zambete pe chipurile tuturor!

Concertul a luat nastere prin unirea eforturilor Live Metal Club, Green Sound Team si Blackhawk Security, in parteneriat cu Radio Lynx. Cu aceasta ocazie Andrei Irode lanseaza oficial activitatea propriei sale firme de paza si protectie, eveniment pe care doreste sa il sarbatoreasca alaturi de parteneri si de publicul datorita caruia activitatea sa a fost posibila in toti acesti ani.


Biletele se pot achizitiona la intrarea in club la pretul de 15 RON.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top