Noutăți și comunicate

Petrecere medievala de Dragobete cu Ad Hoc

24 februarie 2013
Petrecere medievala de Dragobete cu Ad Hoc
Duminica, 24 februarie 2013, incepand cu ora 19:00, sunteti invitati la petrecerea medievală de Dragobete, cu cei din trupa Ad Hoc, la King's Stone Restaurant.

De Dragobete se deschid primii muguri, păsările încep să glăsuiască. Conform legendelor populare, "Dragomir cel beat de dragoste" vine cu alaiul său de zâne, alungând-o pe Crăiasa Zăpezii și aduce oamenilor o boală ciudată, fără de leac, de care nu scapă nimeni. Pământenii devin capricioși, au mințile sucite și sunt în căutarea dragostei. De aceea în tradiția românească, Dragobetele este sărbătoarea iubirii, care marchează în același timp începutul primăverii.

Ad Hoc, împreună cu King's Stone restaurant medieval, a pregătit o petrecere ca-n vremurile de demult. Duminică, pe 24 februarie, în ofertantul spațiu de pe Calea Victoriei, la King's Stone, serbăm iubirea în stil medieval. "Cântare, ospăț și beție de dragoste" este titlul petrecerii la care doamnele și domnițele vor fi tratate ca niște regine, iar domnii e musai să fie cavaleri.

Ad Hoc

Ad Hoc vine cu cântece de dragoste și leac, pentru îndrăgostiți, dar și pentru cei care suferă din amor. Dan "Ursu" Olar, Sergiu "Corbu" Boldor, Adrian "Șoimu" Bologa, Igor Antoniuc și Ciprian Mușat sunt pregătiți să celebreze căsătorii medievale, cu durată opțională, de o noapte sau de o viață.

King's Stone restaurant a pregătit un ospăț împărătesc pentru musafiri, vinul va curge din carafe. Vor fi răvașe despre viitor, dezlegări de boala dragostei și îndrăgostiri noi.

Oaspeții sunt așteptați la petrcere începând cu ora 19 și nu vor fi lăsați să plece până-n zori.

De Dragobete, Ad Hoc aduce leacuri de dragoste și îndrăgostire la King's Stone.

Susținător de petrecere: Zile și Nopți.

Pagini oficiale:
https://www.facebook.com/KingsStoneRestaurant
https://www.facebook.com/AdHocMedieval
Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=TAyNAkeb_5Y
http://www.youtube.com/watch?v=kVZNGVYsrhA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top